Hoppa till innehåll

Servitris/Servitör - Vid behov till Krusenberg Herrgård

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
29 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du jobba med ett glatt team i vacker naturskön miljö utanför Uppsala? Ansök nu och bli en del av oss på Krusenberg Herrgård! Vår vackra herrgård är belägen strax utanför Uppsala, en plats där historiens vingslag ständigt är närvarande. Här njuter du av den vackra huvudbyggnaden med anor från 1600-talet, sagolika matsalar, en pampig grönskande trädgård, matupplevelser och avkoppling.

Om rollenVi på Krusenberg Herrgård söker just nu en extra medarbetare till vår restaurang. Som en del av vårt team kommer du att arbeta i en varierad miljö, där vi under veckodagarna fungerar som ett konferenshotell och under helgerna välkomnar privatgäster. Dina arbetsuppgifter kommer att inkludera allt från att servera förbeställda måltider, afternoon tea, och à la carte-rätter. Arbetstiderna kan variera mellan dag, kväll och helgpass.

Din profilVi söker dig som har tidigare erfarenhet av att arbeta inom restaurangbranschen, gärna med viss kassavana. Du är en glad och utåtriktad person som har lätt för att hålla humöret uppe, även i ett högt tempo. Vi är ett positivt gäng som värdesätter teamkänsla och samarbete. Körkort är en fördel eftersom Herrgården ligger en bit ut på landet, men det finns även tillgång till lokaltrafik. Om du trivs i en dynamisk miljö och vill vara en del av vårt härliga team, ser vi fram emot din ansökan!

Vi erbjuder dig

· En arbetsplats med flexibla arbetstider och ett gott samarbete

· Ett värderingsstyrt företag där vi aktivt arbetar med ledarskap på alla nivåer

· Möjlighet till personlig utveckling genom utbildningar och möjlighet att byta tjänst inom företaget

· En trygg arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner för alla anställda

· Vi erbjuder våra tillsvidareanställda subventionerad massage på arbetsplatsen varannan vecka och förmånliga rabatter på våra hotelldestinationer.

Ansökan

Tjänsten är en vid behov anställningmed tillträde enligt överenskommelse. Vi behandlar ansökningar löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta vår Restaurangchef Shannon Lloyd påshannon.baath.lloyd@krusenbergherrgard.se

Välkommen med din ansökan! Besök gärna vår hemsida www.sabis.se för att läsa mer om oss!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se