Hoppa till innehåll

Redovisningsekonom sökes till musiktjänstföretag

Publiceringsdatum
15 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Älskar du redovisning och finansiering? Är du noggrann, driven och vill arbeta i ett affärsnära musikföretag på en växande global marknad? Då är du kanske vår nya medarbetare. Nu söker vi en redovisningsekonom till Royal Streaming.

Om oss

Royal Streaming är Nordens pionjär inom musiktjänster och har en viktig roll i att forma ljudlandskapet för varumärken över hela Skandinavien. Med drygt 8000 enheter runt om i världen och med ambitiösa tillväxtplaner de kommande åren, fortsätter vi att expandera och skapa värde för våra kunder.

Arbetsbeskrivning

Som redovisningsekonom hos oss ansvarar du för bolagets ekonomi och kommer att jobba nära vår försäljnings- & supportavdelning. Rollen innebär främst att arbeta med bolagets löpande redovisning med fakturering och kund- & leverantörsreskontra, men också vara del i bokslut med tillhörande rapportering samt budget- & prognosuppföljning. Vi ser även att du kommer vara behjälplig i administrativa och affärsnära frågor kopplade till försäljning och avtal. Du kommer vara en del av ett team på i dagsläget 18 personer, men arbeta närmast din kollega på ekonomiavdelningen.

Din profil

Du trivs som bäst i ett högt arbetstempo och du har god vana av att hantera en stor mängd information varje dag. För att lyckas i uppdraget behöver du ha ett tydligt eget driv men även vara duktig att samarbeta.

Vi söker dig med minst 2 års erfarenhet inom redovisning som har en relevant utbildning från högskola/universitet eller har motsvarande arbetslivserfarenhet. Du är kunnig och självständig inom löpande redovisning och månadsbokslut och behärskar upprättande av budget och prognos samt uppföljning av dessa. Vi ser att du har goda kunskaper i Excel och att du behärska flytande engelska i tal och skrift då våra kunder finns i hela världen.

Detta är arbetsplatsen för dig som är noggrann, ansvarstagande och engagerad. Vi är ett sammansvetsat gäng som alla arbetar hårt för att leverera vår tjänst till alla våra kunder. För att lyckas och trivas i tjänsten är det viktigt att du tycker det är kul och motiveras av att arbeta med redovisning, men din vilja, ditt driv och din attityd är också av stort värde för att vi ska bli en bra match.

Övrigt

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning.

Tillträde hösten 2024. Placering på vårt kontor i Uppsala.

Bakgrundskontroller ingår i denna rekrytering.

Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryteringskonsult Sofie Skaränger på 0703-426600.

Vi hanterar inkomna ansökningar löpande så skicka in din ansökan redan idag. Varmt välkommen med din ansökan!

Krav

  • Relevant högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet.
  • Minst två års erfarenhet av liknande roll.
  • Svenska och Engelska flytande i tal och skrift.


Om arbetsgivaren - Royal Streaming

Royal Streaming är Nordens snabbast växande företag inom musiktjänster till retailmarknaden, convenience och offentliga miljöer. Royal Streaming levererar sedan starten 2006 musik och tekniska lösningar till butiker, hotell och restauranger över hela världen. Huvudkontoret ligger i Uppsala och vi har ett kontor i Bangkok.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se