Hoppa till innehåll

Vi söker Butikschef till ICA Nära Råbyvägen i Uppsala!

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi sökerButikschef till ICA Nära Råbyvägen i Uppsala!

Om Butiken: ICA Nära Råbyvägen ligger i utkanten av Uppsala, men är enkel att nå både till fots, med cykel eller med kollektivtrafik. Vi är en modern ICA-butik som arbetar mycket med sociala medier och har en bred kundkrets. Vi har en säljyta på ca 700 kvmoch vi har en personalstryka på ca 25personer.

Om Tjänsten:Vi på ICA Nära Råbyvägen söker nu en engagerad och erfaren butikschef. Rollen som butikschef kommer att delas mellan två personer, vi söker nu dig som vill fokusera på områdena kassalinjen, personal och administration. I rollen som butikschefingår ett delat ansvar för butiksdriften och butiken i helhet. Vidare så ingår ansvarsområdet, kassalinjen, (inklusive tobak & post), kassaredovisning samt upplärning av nya kollegor. Gällande Butiksekonomi så ansvarar du som butikschef för daglig och månadsvis butiksredovisning, hantering av kontanter samt kontakt med ICA’s butiksekonomi. Även arbete med arbetsmiljöfrågor ingår i rollen samt övriga administrativa arbetsuppgifter. Vi söker dig som är självgående, ordningsam och som tycker om att arbeta varierat.

Om dig:Vi söker dig som har en bred erfarenhet inom livsmedelsbutik, kanske har du arbetat som försäljningschef i en större butik eller som butikschef. Vidare så söker vi dig som vill utvecklas inom ICA och som ser denna tjänst som ett naturligt steg i din karriär. Du förstår att rollen, trots administrativa arbetsuppgifter, även innebär att arbeta i driften. Du har höga krav på dig själv och dina kollegor och är inte rädd för att hoppa in där det behövs.

Arbetstider:Butiken har öppet 07:00-22:00. Arbetstiderna är främst dagtid samt någon helg i månaden.

Tillträde: Tjänsten ska tillsättas i augusti/september.

Låter detta som en ny utmaning för dig? Skicka in din ansökan idag och bli en del av vårt engagerade team på ICA Nära Råbyvägen!

Om BemannicaTjänsten avser anställning direkt hos butiken. Rekryteringsprocessen hanteras i sin helhet av Bemannica AB. Bemannica är ett auktoriserat bemannings- och rekryteringsföretag som är specialiserade på bemanning och rekrytering till ICA-butiker i Sverige.Företaget är fristående från ICA Gruppen koncernen och ICA-handlarnas Förbund. Du kan läsa mer om Bemannica påbemannica.seoch följ oss påFacebookför de senaste nyheterna!

Välkommen med din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
12 oktober 2024 (77 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se