Hoppa till innehåll

Drift- och trafikledare

Publiceringsdatum
12 juli 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du arbeta i en framtidsbransch, vara med och skapa samhällsnytta och hållbara lösningar för miljön och kollektivtrafiken. Keolis erbjuder dig möjligheten att arbeta i ett företag där vår omtänksamhet och mångfald gör oss framgångsrika och uppskattade både som internationellt kollektivtrafikföretag och som arbetsplats.

Om tjänsten 

Keolis är en del av den internationella koncernen Keolis Group, en av Europas största aktörer inom kollektivtrafik och världsledande inom automatiserade tunnelbanesystem. Keolis med en stark förmåga att anpassa erbjudandet till kundernas och resenärernas behov på varje enskild marknad. Keolis Sverige har 4600 anställda och omsätter 4,8 miljarder kronor. Tillsammans med uppdragsgivarna utvecklar Keolis kollektivtrafiken, förenklar vardagen för resenärer och bidrar till ett hållbart resande. I Sverige bedriver Keolis kollektivtrafik i Stockholm, Västra Götaland, Uppland, Värmland, Dalarna och Skåne. 

Som drift- och trafikledare planerar du den aktuella trafikdagen på ett produktionssäkert och resurseffektivt sätt. Du fungerar som arbetsledare och löser i samarbete med verkstaden akuta händelser på linjen och bemannar våra fordon med förare. Som drift- och trafikledare tillsätter du också vakanta tjänster, tar emot sjuk- och friskskrivningar, hanterar akuta personalfrågor samt registrerar arbets- och frånvarotid. Du ansvarar även för bussutsättningen.

Vidare skriver du dagliga rapporter och registrerar vad som har hänt under dagen. Du måste därför vara bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift. Tjänsten är på heltid och arbetet innebär skiftgående tjänstgöring.

Du brinner för produktionsfrågor, du trivs när du får vara i händelsernas centrum. Vidare samverkar du med andra på drift- och trafikledning samt personalplaneringen.

Vi söker dig som är en flexibel person med god förmåga att snabbt hitta lösningar. Du kan ta egna initiativ och har förmågan att prioritera bland de uppgifter som ska lösas. Du ska också, ofta under tidspress, kunna hantera kontakten med ett stort antal människor, något som kräver goda ledaregenskaper och en väl utvecklad kommunikativ förmåga. Du har en vilja och förmåga att arbeta i team, och har en helhetssyn på företagets verksamhet.

Det här behöver du ha 

  • God erfarenhet av verksamheten eller branschen
  • Goda datakunskaper
  • Goda kunskaper i svenska, både i tal och skrift
  • Erfarenhet av personalledning
  • D-körkort
  • Minst ett års erfarenhet av bussföraryrket

Meriterande

  • Kunskap om avtal, arbetsrätt och arbetsmiljö
  • Erfarenhet och kunskap av Hastus
  • Kunskaper om trafikområde Uppland 

Det här får du från oss 

Som nyanställd medarbetare på Keolis får du en individuellt utformad introduktion, många spännande utmaningar med goda möjligheter till utveckling och utbildning. Vi vill att du ska trivas och må bra och erbjuder dig därför en trivsam arbetsmiljö där vi välkomnar olikheter samt friskvårdsbidrag. Inom Keolis finns goda utvecklingsmöjligheter.  Keolis är en arbetsplats för dig som trivs i en miljö präglad av etnisk och kulturell mångfald, där klimatet är öppet och där vi respekterar varandras likheter och olikheter. 

Så här ansöker du 

Välkommen med din ansökan i form av CV och personligt brev.

Har du frågor är du välkommen att kontakta 

Depåchef Markus Wallmark på tfn: 018-188422

Facklig representant för Unionen är Peter Stuxgren, på tfn; 018-188421

Facklig representant för Akademikerföreningen är Elvira Hedlund på tfn; 0730554917

Vår rekrytering sker löpande, vi ber dig därför att inkomma med din ansökan så snart som möjligt. 

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 augusti 2024 (33 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se