Hoppa till innehåll
Hedin Bil logotyp

Personbilssäljare med inriktning på företag

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du vara med på en spännande tillväxtresa?
Hedin Bil består av ett gäng härliga, duktiga människor vars stora passion är fordon och fordonstjänster.

Våra medarbetare är grunden till att Hedin Bil växt framgångsrikt under många år. Hos oss är sätter vi kunden främst - för att det som är bra för våra kunder i längden är bra för oss.

Uppsala Bilvaruhus
I Sveriges fjärde största stad är vi omkring 90 medarbetare som arbetar på Uppsalas största fullserviceanläggning. Vi servar, reparerar, skadereparerar, säljer och köper in 1000-tals bilar varje år. Vi säljer tillbehör, reservdelar och däck, samt att vi även bedriver däckhotell. Vår anläggning utgörs av ett våningsplan med försäljning av helt nya person- & transportbilar, ett våningsplan med försäljning av begagnade personbilar samt en verkstad som hanterar allt som har med eftermarknad att göra. Ett hus fullt av möjligheter.

Arbetsuppgifter för dig med inriktning på företagsförsäljning
Inom Hedin Bil har vi en väl fungerande och supporterande avdelning för Fleet och Företag. Där finns gott om kompetens och mångårig erfarenhet som även vi lokalt har god stöttning igenom. Som Personbilssäljare med inriktning på företag lokalt hos oss i Uppsala ansvarar du för att nogsamt prospektera vilka små och medelstora företag i vårt närområde som är i behov av nya transportlösningar. Du kommer att teckna ramavtal och sörja för unika och behovsanpassade överenskommelser med de företag vi blir leverantör till. Du kommer att genomföra bilaffärer på en hög nivå med fokus på personbilar och helhetslösningar. Rollen innefattar att ständigt vara påläst om marknaden, se möjligheter kring olika för tiden gällande policys och vara extremt lyhörd. Du ingår i ett större säljteam där du har den unika rollen i gruppen att hela tiden arbeta aktivt och ständigt finna nya kunder inom segmentet små- och medelstora företag.

För att klara av rollen behöver du ha viss erfarenhet av företagsförsäljning av fordon. Du behöver vara påläst kring regler för tjänstebilar och förmånsbilar. Du har fallenhet för att finna information om det du behöver för att vara hundraprocentigt behjälplig för kunderna. Du är orädd att ta kontakt med nya människor, arbetar strukturerat och har en god förmåga att se möjligheter snarare än hinder. Du tycker om att vara proaktiv.


Nyckelkompetenser/förmågor:

  • Ett par års erfarenhet inom bilförsäljning till företag.
  • B-körkort för manuellt växlad bil.
  • Intresse och insikter kring företagsekonomi.
  • Kunskap om förmånsbeskattning och momsregler kopplat till fordonsförsäljning.
  • Goda kunskaper i Svenska och Engelska, i tal och skrift
  • Förmåga att skapa nya kundrelationer och vårda befintliga.
  • Förmågan att självständigt organisera ditt dagliga arbete och du trivs i en roll med högt tempo och varierande arbetsuppgifter
  • Du älskar att utmana dig själv till nya framgångar.
      Varför jobba med oss?
      Som arbetsgivare är vi bra på att tillvara ta på drivna och engagerade medarbetare. Hos oss finns det många karriärvägar att välja - vår inställning är att individer med rätt potential ska kunna växa med oss. När du som medarbetare växer med oss växer även vi som företag. Vi är ansvarstagande och säkerställer schyssta och rättvisa anställningsvillkor och samtliga verksamheter omfattas av kollektivavtal. Vi värnar om våra medarbetare och ser ett långsiktigt och hållbart arbetsliv som en stark konkurrenskraft.

      Vi erbjuder ett brett sortiment av förmåner så som förskottsemester, extra föräldrar lön och ett generöst friskvårdsbidrag för att värna om våra medarbetares hälsa. Läs mer på vår hemsida www.hedinbil.se
      Hedin Bil logotyp
      Sök jobbet
      Ansök senast
      25 augusti 2024 (25 dagar kvar)
      Ansök nu

      Om arbetsgivaren

      Hedin Bil AB är ett dotterbolag till Hedin Mobility Group som är en av Europas största privatägda mobilitetsleverantörer.

      Hedin Bil är en av Sveriges största marknadsplatser för fordon och fordonstjänster med 122 anläggningar runt om i landet och ca 3000 medarbetare. Visionen är att bli branschens ledande bilföretag med de bästa produkterna och den bästa servicen.

      Hela koncernen sysselsätter fler än 13000 personer och har cirka 270 anläggningar i 14 länder. Hedin Mobility Group representerar över 40 varumärken och är importör/distributör för ett antal märken på flera europeiska marknader.