Hoppa till innehåll
Gems Pet Systems AB logotyp

Tekniska skribenter till GE Healthcare i Uppsala

Publiceringsdatum
18 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Vill du arbeta i ett härligt team och med intressant teknik är det här jobbet för dig!

GE utvecklar, tillverkar och servar cyklotroner som används för att upptäcka och diagnostisera cancer. En cyklotron är en partikelaccelerator som används för att producera positronemitterande spårämnen. Spårämnena används tillsammans med en PET/CT-kamera för att upptäcka och diagnostisera cancer. Cyklotronerna installeras globalt och skeppas från fabriken i Uppsala.

Dina arbetsuppgifter

Du kommer att ingå i teknikavdelningen som utvecklar nya produkter samt utför produktvård av befintliga produkter. GE driver för närvarande ett nytt utvecklingsprojekt och behöver utöka sitt team av tekniska publikationsingenjörer för att kunna leverera projektet i tid.

Huvuduppgifterna är att ta fram teknisk användar- och servicedokumentation samt illustrationer. Ditt dagliga arbete sker oftast tillsammans med designers, utvecklare, servicepersonal, utbildare och produktspecialister där du är involverad i hela processen från faktainsamling till publicering.

Kvalifikationer och erfarenhet

Krav på färdigheter:
  • Kandidatexamen inom teknisk utbildning, t.ex. ingenjörsexamen
  • Mycket goda kunskaper i engelska, tal och skrift samt grundläggande kunskaper i svenska
  • Mycket goda kunskaper i CMS system och baskunskaper i bildredigering
  • 3 års erfarenhet som teknisk skribent
Önskade färdigheter:
  • Erfarenhet i CMS Skribenta
  • Erfarenhet i Adobe FrameMaker
Om dig

Vi ser att du är en social, positiv och öppensinnad lagspelare som har ett brinnande intresse för intressant teknik. Du är organiserad, strukturerad och har höga kvalitetsstandarder.

Hur du ansöker

För att söka tjänsten klickar du på "Sök tjänsten" ovan och fyller i formuläret eller loggar in med ditt Linkedin-konto nedan. Vänligen kontakta konsultchef Petra Henriksson via e-post: petra.henriksson@lernia.se om du har några frågor eller funderingar. Välkommen att söka detta konsultuppdrag genom att skicka in CV och personligt brev via länken, vi tar inte emot ansökningar via e-post.

Urval och intervjuer sker löpande, så skicka in din ansökan redan idag!

Övrig information

Placeringsort: Uppsala
Arbetstider: Mån-fre 8:00-17:00, viss möjlighet till flex.
Urval sker löpande och tjänsten kan komma tillsättas innan sista ansökningsdag.
Anställningsform: Visstidsanställning som konsult med stor chans till förlängning och övertag av kund.
Uppdragslängd: vi söker två personer varav en är önskvärd start snarast och önskemål för start två är i augusti till och med april 2025. Chans till förlängning alternativt anställning direkt hos vår kund.

Lernia är vägen framåt

Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Gems Pet Systems AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 juni 2024 (2 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Lernia erbjuder tjänster inom bemanning, utbildning, jobbcoachning och organisationsutveckling på över 90 orter i hela Sverige.