Hoppa till innehåll

Adminstratör/Säljare/Utlandsstudierådgivare flytande i tyska

Publiceringsdatum
17 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker en person som är flytande i tyska och helst bor i Uppsala. I övrigt är vår kravprofil inte så stor, utan vi kommer att göra vårt urval baserat på en samlad bild av erfarenhet, personlighet, utbildning och intresse av tjänsten.

Du kommer att ha tät kontakt med våra kunder som är bosatta i Tyskland och du behöver därför vara 100% flytande i tyska i både tal och skrift.

Vi hr kontakt med ett enmansbolag i Tyskland som vi planerar att ta över. Eftersom företaget kommer att drivas av den nyanställda personen erbjuder vi gärna ett litet delägarskap för att öka engagemanget. Vårt mål är att inom ett år anställa en person till, placerad i Tyskland, samt inom 2-3 år en tredje anställd. Vi har gjort denna resa i Norge. Vi startade där för 4 år sedan och har nu en delägare samt två anställda.

Jobbet i sig går ut på att hjälpa studenter att hitta sin drömutbildning utomlands och hjälpa dem genom ansökningsprocessen. Vi tar inte betalt av våra studenter utan får betalt av de universitet vi har avtal med, vilket gör att vi känner oss mest som studievägledare och lite som säljare. Kontakten med våra kunder är mycket positiv.

Om du är intresserad, mejla mig ansökan och personligt brev.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se