Hoppa till innehåll

Doctricks söker Team Leader till kontoret i Uppsala

Sista ansökningsdag
30 november 2024 (64 dagar kvar)
Publiceringsdatum
06 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Doctricks är ett IT-konsultföretag specialiserat på kundkommunikation och dokumenthantering (CCM) med hjälp av verktyg från OpenText och Quadient. Företaget grundades i slutet av 2012 och driver idag både små och stora projekt, främst inom Bank och Finans. Vår vision är att stärka kunders marknadsposition genom effektiv och välfungerande kundkommunikation.

Företaget har 12 medarbetare, fördelade mellan Uppsala och Ukraina, och verkar i en global miljö med projekt och samarbeten över flera länder. Våra medarbetares mångfald av erfarenheter och nationaliteter berikar vår arbetskultur, vilket ger oss en bredare förståelse och ett mångfacetterat perspektiv – nyckeln till att möta våra kunders behov på en global marknad.

Doctricks söker Team Leader till kontoret i Uppsala

Vi söker en engagerad och driven Team Leader som vill vara en nyckelperson i vårt växande IT-företag. Denna roll är perfekt för dig som redan har erfarenhet av projektledning och är redo att ta nästa steg mot att leda ett team, eller för dig som är intresserad av att utvecklas inom personalledning och coaching. Rollen innebär ett delat ansvar mellan att leda och utveckla våra projektledare samt att driva egna projekt. Du kommer att spela en central roll i att säkerställa att våra projekt levereras enligt överenskommelse, samtidigt som du bidrar till att våra teammedlemmar ständigt utvecklas och trivs i sitt arbete.

Personliga egenskaper

Vi lägger stor vikt vid dina personliga och sociala egenskaper. Vi söker dig som är dynamisk, har lätt för att samarbeta med andra men också kan ta egna initiativ och jobba självständigt när det krävs. Du drivs av utmaningar, är kreativ och ser möjligheterna som gömmer sig i problemen. För att passa i rollen är det viktigt att du har en kombination av följande egenskaper:

· En naturlig ledare med potential att motivera och engagera andra, eller en stark vilja att utvecklas inom ledarskap.

· Att kunna bygga och upprätthålla starka relationer, både internt och externt. Du skapar en positiv arbetsmiljö och skapar goda samarbeten.

· Du har fokus på att uppnå mål och leverera resultat av hög kvalitet. Du ser också den större bilden och planerar långsiktigt för att säkerställa hållbara framgångar.

· Du är skicklig på att snabbt och effektivt lösa problem, även under press.

· Du är nyfiken och öppen för nya idéer och arbetssätt, med ett starkt fokus på innovation och flexibilitet, vilket är avgörande både för oss och våra kunder.

· Du har ett starkt intresse för kontinuerlig utbildning och utveckling, och håller dig uppdaterad med de senaste trenderna inom projektledning och IT.

· Du trivs av att jobba i en internationell miljö och har står förståelse för kulturella skillnader.

Profilbeskrivning:

Vi söker dig som har några års erfarenhet inom IT-projektledning och som brinner för att leda projekt och team till framgång. Du har en god förståelse för agil metodik och en relevant utbildning. För att lyckas i rollen tror vi att du är trygg i dig själv, trivs med att hantera olika intressenter och drivs av att leverera fungerande lösningar, i tid och inom budget.

· Erfarenhet inom projektledning: Du har flera års erfarenhet av att leda IT-projekt, gärna med en koppling till mjukvaruutveckling. Erfarenhet av att hantera komplexa projekt med flera intressenter är särskilt värdefullt.

· Du har arbetat i roller som Scrum Master, produktägare eller annan projektledande roll inom ett agilt sammanhang

· Du har en utbildning inom IT, datavetenskap, teknik, företagsekonomi eller management, eller har motsvarande arbetslivserfarenhet.

· Erfarenhet från områden som kundkommunikation (CCM), bank och finans, finansieringsbranschen, IT eller liknande är meriterande.

· Du har erfarenhet av att leda eller coacha ett team, även om det är i mindre skala, och har ett genuint intresse för vad som får grupper att fungera, prestera och må bra.

· Du har ett intresse för och en god förståelse av ekonomisk uppföljning och rapportering, vilket är viktigt för att säkerställa att projekten håller sig inom budget.

· Du behärskar svenska och engelska som arbetsspråk. Ytterligare språkkunskaper är meriterande och kan vara en fördel i vår internationella arbetsmiljö.

Doctricks erbjuder

Vi erbjuder en hybrid arbetsplats som ger dig det bästa av två världar. För att främja samarbete och stärka teamkänsla har vi två gemensamma dagar i veckan då hela teamet är på plats på kontoret.

För att upprätthålla en hög kvalitet i våra tjänster ser vi till att erbjuda kontinuerlig kompetensutveckling för hela teamet. Vi ger dig möjlighet att delta i olika konferenser och workshops, både internt och externt, så att du alltid kan hålla dig uppdaterad med de senaste trenderna och teknikerna inom vårt område.

Här hos oss får du chansen att ta nästa steg i din karriär och verkligen göra skillnad.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 november 2024 (64 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se