Hoppa till innehåll

Sjuksköterska kvällstid - Bli en av oss!

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Välkommen till en värderingsstyrd organisation

Attendos äldreboenden i Uppsala söker nu en sjuksköterska för jourtjänstgöring kvällstid.

Beskrivning av tjänsten

Tjänsten innebär jourtjänstgöring kvällstid och innefattar helgarbete. Tillsammans med en till sjuksköterskekollega ansvarar du för Attendos sex äldreboenden i Uppsala. Arbetsuppgifterna är varierandesjuksköterskeuppgifterbaserade på beställningar samt akuta bedömningar och vård i livets slut.

Vi ser att du gärna har minst två års erfarenhet av sjuksköterskeyrket för att du ska känna dig trygg i dina bedömningar då arbetet är mycket självständigt. Sysselsättningsgrad: 40-80 %. Vi söker även timvikarier.

Tillträde enligt överenskommelse

Vi erbjuder:

• Trivsam och god arbetsmiljö• Attendo Academy – med ett gediget kursutbud • Utvecklingsmöjlighet och karriär • Möjligheter att påverka verksamheten • Coachande och stöttande chefer • Friskvårdsbidrag och förmåner • Kollektivavtal

Du blir en nyckelperson

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, har yrkeserfarenhet ochett intresse för äldreomsorgen. Som person ärdu ansvarstagande, självständig ochödmjuk med förmågan att prioritera och leda andra. Dutrivsmed att handleda personal i hälso- och sjukvårdsfrågor och motiveras av, atttillsammans med dina kollegor, organisera omvårdnaden på bästa sätt.

Som sjuksköterska i Attendo är du betydelsefull, din kunskap och kompetens värdesätts högt. Du är en del av laget som arbetar för att stärka individen. Du har en arbetsledande roll med stora möjligheter att påverka verksamheten.

För att trivas hos oss är det viktigt att du delar våra värderingar Engagemang, Omtanke ochKompetens. För tjänsten gäller att du är intresserad, sätter laget före jaget och har en vilja att utvecklas och utveckla.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om Attendo

Attendo är ett av Sveriges ledande vård- och omsorgsföretag med 24000 medarbetare. Mångfald värderas högt, vårt arbete ska stärka individen och vi arbetar för att ge utmärkt service både till våra kunder och kollegor. Attendo verkar i en platt organisation och är en trygg arbetsgivare, med kollektivavtal, avtalsförsäkringar och det finns stora möjligheter att göra karriär.

Vi går igenom ansökningarna löpande, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Före erbjudande om anställning ska utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas tillsammans med giltig fotolegitimation.

Låt oss tillsammans utveckla framtidens viktigaste bransch!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (35 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se