Hoppa till innehåll

AFRY Project Management söker erfarna affärsorienterade Projektledare

Publiceringsdatum
10 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning. Vi är hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Jobbeskrivning

Vi är samhällsbyggare som älskar att driva projekt. I Stockholm är vi idag drygt 180 drivna projekt- och byggledare. I vårt arbete leder vi projekt inom byggnation med hela AFRY:s kompetens i ryggen

Project Management levererar projekt- och byggledningstjänster inom infrastruktur, energi och industri. Vi leder projekt genom hela processen, från projektutveckling till planeringsskedet, genom byggnadsfasen och vidare till driftskedet. Våra kunder finns i såväl offentlig sektor som i det privata näringslivet och inom statliga verk, kommuner, industri, energibolag och andra privata företag.

AFRY:s mission är att accelerera omställningen till ett hållbart samhälle och vi brinner för samhällsutveckling. Vi arbetar med den industriella omvandlingen till förnyelsebar energi och ett hållbart samhälle. Som projektledare hjälper vi svensk industri att planera och utveckla fossilfria stålverk i norra Sverige, bygga framtidens batterifabriker samt förnyelsebar energi i form av vindkraftverk och solenergiparker. Vi arbetar självklart med de stora infrastrukturprojekten såväl som stadsutvecklingsprojekt i kommuner.

I rollen som senior projektledare ansvarar du för att leda, driva och följa upp projekt hos kund. Rollen kan spänna över infrastruktur, industri eller energi inom enskilda projekt till större långsiktigt multidisciplinära projekt, med nytänkande helhetslösningar. Hos oss får du följa projekten från projektutveckling till byggnation och uppföljning. Arbetet innebär stor frihet och stort ansvar tillsammans med kunniga kollegor. Du styr det gemensamma arbetet i samarbete med beställaren och projektgruppen mot projektets övergripande mål. I din roll som är mycket affärsorienterad rapporterar du i projektet till beställaren samt eventuell styrgrupp.

AFRY Project Management i Stockholm samarbetar i team och kompetensutvecklar varandra genom ömsesidigt erfarenhetsutbyte. Med hållbara lösningar i fokus och genom vårt arbetssätt utmanar vi traditionella idéer och att tänka utanför ramarna. Vi strävar efter att öka kvaliteten och värdet för våra kunder och att göra skillnad för vårt samhälle och branschen i stort.

Det finns ett stort behov av vår kompetens, inom exploatering och stadsutveckling men också inom omställningen till förnyelsebar industri och energi. Vi behöver därför rekrytera och förstärka oss inom dessa områden med placering i Solna, Liljeholmen eller Uppsala.

Kravspecifikation

Vem är du?

Vi söker dig som vill vara en del av AFRY:s framgångssaga! För att lyckas i rollen behöver du ha väl utvecklade ledaregenskaper tillsammans med en affärsorienterad ledarstil och god kommunikativ förmåga. Du har ett stort intresse av att utveckla såväl människor som projekt och att bidra med din erfarenhet till vår verksamhet.

Troligen har du minst 20 års erfarenhet av projektledning inom infrastruktur-, industri- eller energibranschen. Vi ser gärna att du har en bakgrund som beställare, konsult eller entreprenör. Erfarenhet av projekteringsledning är meriterande.

I grunden har du högskole- eller civilingenjörsexamen med relevant inriktning alternativt annan högre utbildning som bedöms likvärdig och passar för uppgiften.

Som person drivs du av personlig utveckling, är engagerad i ditt arbete och gillar att samarbeta för att nå bästa resultat. Du är social och naturligt affärs- och kundfokuserad och ser möjligheter att göra affärer inom området.

Det är meriterande om du har erfarenhet från projekt med hållbarhetsprofil såsom hållbar kravställning i upphandling, cirkulära materialflöden i byggprojekt.

Svenska språket måste kunna hanteras flytande i tal och skrift (Swedish language must be handled fluently in speaking and writing).

Ytterligare information

Vi erbjuder

AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden. Tillsammans accelererar vi omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Du får en möjlighet att påverka samhällsbyggandet och den tekniska utvecklingen i branschen genom samarbete för att hitta de bästa lösningarna. Vi erbjuder dig nya karriärmöjligheter och kompetensutveckling på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över.

Vi som arbetar på AFRY drivs av samhällsutveckling och arbetar aktivt med att främja jämställdhet, jämlikhet och mångfald, vilket vi vet kommer göra oss ännu starkare, mer produktiva och framgångsrika. AFRY har rekryterat nästan 1000 nyanlända ingenjörer som förstärker vår organisation. Vår målsättning är att vara 50% kvinnor i Market Area Civil år 2025.

AFRY är rankat som en av Sveriges mest populära arbetsgivare bland ingenjörer. Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar inom infrastruktur, energi och industri. Just nu söker vi marknadens vassaste kompetenser som tillsammans med oss vill skapa framtidens samhälle. Vi hoppas också att du kommer lära dig lika mycket av oss som vi kommer göra av dig.

Vi erbjuder dig karriärmöjligheter på en modern arbetsplats med utmanande arbetsuppgifter och spännande projekt världen över. Vi vet att medarbetare som mår bra, både fysiskt som psykiskt, är den viktigaste framgångsfaktorn. Därför fokuserar vi på säker arbetsmiljö och balans mellan arbete och fritid. Vi vill att du ska ha en vardag som fungerar - hinna lämna, hämta, träna, handla eller bara sova lite längre på morgonen.

Genom Club AFRY främjar vi vår kultur som bygger på passion och lagspel. Vi erbjuder roliga fritidsaktiviteter tillsammans med våra härliga kollegor!

Sista ansökningsdag är den 11 augusti. Urval sker löpande och tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag.

Kontaktuppgifter för frågor:

Glenn Karlsson

Market Area Manager Civil

+46 10 505 26 43

glenn.karlsson@afry.com

Vi undanber oss direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser.


På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 juli 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se