Hoppa till innehåll

Facility & Utility Manager till Fresenius Kabi i Uppsala

Publiceringsdatum
18 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Academic Resource söker en engagerad och ansvarstagande Facility & Utility Manager till Fresenius Kabis verksamhet i Uppsala.

Som Facility and Utility Manager ingår du i ledningsgruppen för Site Service inom Operations Sweden och har en viktig roll i deras organisation, med stora möjligheter att utveckla verksamheten.


Ansvarsområden:

Fastighets- och mediaavdelningen ansvarar för drift, service och underhåll av media- och fastighetssystem, lokaler samt Service Center. Media- och fastighetssystemen består av WFI- och renångeproduktion, kylsystem, tryckluft, kvävgas, ventilation med mera. Det är ett varierande och flexibelt arbete som ständigt utvecklas med ny teknik.

Ditt team består av 12 personer som ansvarar för sina områden inom fastighet och media.


Dina ansvarsområden består bland annat av:

• Att driva, planera och följa upp verksamheten framåt för att nå företagets mål

• Personal-, budget- och arbetsmiljöansvar med fokus på att engagera och utveckla medarbetare

• Ansvarig för att media- och fastighetssystem levererar enligt GXP

• Kontinuerlig övervakning av trender och utveckling inom ansvarsområdet, inklusive legala krav, samt verka för en utveckling av verksamheten enligt denna.

• Definiera, implementera och kontinuerligt förbättra processer inom ansvarsområdet, till exempel process för förebyggande underhåll.


Om dig:

För att trivas och utvecklas ser vi att du är en ansvarstagande, nyfiken och kommunikativ ledare. Du är van att arbeta strukturerat och trivs i en miljö där du kan agera operativt och engagerat bland dina medarbetare.

Du har erfarenhet av att själv sätta verksamhetsmål samt driva ditt team mot tydligt uppsatta mål och är en van koordinator mellan de olika funktionerna i verksamheten. Vidare har du förmågan att se saker och ting ur ett helhetsperspektiv samt är närvarande och aktiv i ditt ledarskap. Du räds inte för att ta fram din innovativa förmåga och förmedla dina visioner för fabriksledningen. Samtidigt bevarar och upprätthåller du de principer, standarder och regler som finns. Förtroende får du genom en öppen och kommunikativ dialog med såväl medarbetare som ledning. Har du dessutom en stark analytisk sida, som hjälper dig att ta dig an komplexa problem och frågeställningar, är du rätt person för tjänsten.


Vi ser att du har:

• högskoleutbildning inom underhåll eller fastighet med god teknisk kunskap inom ansvarsområdet

• minst 3-5 års dokumenterad ledarerfarenhet med personal- och budgetansvar i liknande roll

• mycket goda kunskaper att uttrycka dig på svenska och engelska i tal och skrift

• erfarenhet inom GXP är meriterande


Om Fresenius Kabi:

Fresenius Kabi är ett växande företag med cirka 1000 anställda i Sverige och över 40 000 anställda världen över. Stoltheten för deras produkter genomsyrar hela företaget. I medarbetarundersökningar lyfts kollegorna, utvecklingsmöjligheterna och den familjära stämningen upp som några av de bästa sakerna med att arbeta på Fresenius Kabi.

Att vara en del i Fresenius Kabi är synonymt med att vara en del i en miljö med framtidsutsikter. Fresenius Kabi tror på sin personal och är passionerad i utvecklingen av alla deras medarbetare. Fresenius Kabi har dessutom blivit utsedda till Karriärföretag 2023 och 2024 och är därmed en attraktiv arbetsgivare i Sverige tack vare sina unika karriärmöjligheter.

Deras globala organisation medför att det finns en stor variation av vägar att välja som ett led i din framtida utveckling.


Om tjänsten:

Tjänsten är en heltidsanställning med placeringsort i Uppsala.

Resor mellan Fresenius Kabis två siter i Uppsala och Brunna förekommer.

Tillträde enligt överenskommelse.


Ansökan:

Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så ansök så snart som möjligt med uppdaterat CV och personligt brev på svenska eller engelska i PDF/Word format. Klicka nedan på ”sök tjänsten” och fyll i dina kontaktuppgifter, ange referensnamn: FFUM0724

I vår rekryteringsprocess ingår tester, intervjuer, referenstagning samt bakgrundskontroll. Vid intervju ber vi dig uppvisa examensbetyg och relevanta intyg. För slutkandidat genomförs en nyanställningsundersökning hos vår företagshälsovård.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se