Hoppa till innehåll
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp

Wennmans Bilplåt söker Demonterare/Monterare-Mekaniker

Sista ansökningsdag
22 november 2024 (56 dagar kvar)
Publiceringsdatum
24 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Wennmans Bilplåt söker Mekaniker -Demonterare/Monterare

Wennmans Bilplåt är ett väletablerat familjeföretag med lång erfarenhet inom branschen. Vi är en modern skadeverkstad med helt nya lokaler som invigdes 2023.

Vi utökar nu vårt team och söker en erfaren demonterare/monterare.

Vi söker dig som har flera års erfarenhet inom demontering och montering av fordonsdelar. Du är en ansvarsfull och noggrann person som kan ta egna initiativ och har ett stort engagemang för att lära dig nya saker. Du talar och skriver obehindrat på svenska, och B-körkort är ett krav.

I rollen som demontör/monterare kommer dina huvudsakliga uppgifter att vara att demontera och montera fordonskomponenter i samband med skadereparationer.

Arbetsuppgifter inkluderar bland annat:
  • Byte & demontering av fordonsdelar inför reparation och lackering
  • Montering av komponenter efter reparation & lackering
  • Utföra enklare mekaniska arbeten vid behov
  • Säkerställa att arbetet utförs enligt kvalitetsstandarder

Vi erbjuder dig en familjär arbetsmiljö med varierande arbetsuppgifter och goda möjligheter till utveckling. Vi är kollektivansluta och har en nära dialog med både fackförbund och yrkesorginationen. Vi strävar alltid efter att ligga i framkant och kvalitet är mycket viktigt för oss!

Är du vår blivande Demonterare/Monterare? Sök redan idag, då vi gör urval löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet.

Varmt välkommen med din ansökan!
Wennmans Bilplåt i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
22 november 2024 (56 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Vi är ett familjeföretag som har lång erfarenhet av försäkringsskador på bilar samt märkeräsförsäkring. Vi är auktoriserade för BMW, Mini, Opel, Subaru, Mitsubishi, Citroen och Suzuki.