Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerade miljöarbetare sökes till Ragn-Sells!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Ragn-Sells strävar efter en cirkulär ekonomi där det som förbrukats, återvinns. Vill du arbeta på en arbetsplats där du varje dag, bidrar till ett bättre samhälle?

Information om uppdraget:

Ragn-Sells har siktet inställt på en värld där vi slutar slösa på jordens resurser. Där varje människa kan uträtta storverk, om de bara försöker. Ragn-Sells försöker hela tiden. När något är förbrukat hittar Ragn-Sells ett sätt att ge det nytt liv. Det är en cirkulär tanke, där Ragn-Sells inte är slutstationen, utan platsen där allt börjar. Att den tanken tjänar pengar åt Ragn-Sells kunder är ett bra argument. Men att den här världen är för skön för att gå under, är ett ännu bättre.

Ragn-Sells samlar in, behandlar och återvinner avfall och restprodukter från näringsliv, organisationer och hushåll över hela Sverige. Deras erfarna och professionella medarbetare tror på enkla lösningar, ansvarstagande, helhetssyn och framåtanda. Men de behöver förstärkning.
På detta uppdrag kommer du att besöka Ragn-Sells kunder, där du b.la. hämtar avfall, sorterar, ser till att det är rent och snyggt och rapporterar till kontoret när kärlen är fulla. I denna roll förekommer det även rådgivning där du ger tips och förbättringsförslag till de organisationer och företag Ragn-Sells samarbetar med.
Det kan även komma att bli viss transport med liten B-korts flakbil/C-bil från site och även hämtning av avfall i andra återvinnings rum. Samt viss utställning/hemtagning av diverse gods.
Mycket kundkontakt förekommer i denna roll, så du som söker behöver vara glad, social och förstå vikten av goda kundrelationer.
Vi söker dig som har C-kort. Du trivs med ett självständigt, ansvarsfullt arbete och vill bli en del av ett företag som bidrar till att samhället hålls rent och välbevarat. Du kommer att arbeta och utgå från Uppsala, Arbetet är förlagt till dagtid. Uppstart relativt omgående och uppdraget förväntas pågå till i mars 2025 med chans till förlängning.
Uppdraget är ett konsultuppdrag, du kommer att bli anställd av SC transport Sverige vilka är en del av StudentConsulting Group och uthyrd till Ragn-Sells.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har C kort och YKB. Har du erfarenhet av miljöarbete är det meriterande.
Som person är du lyhörd, ansvarsfull, nyfiken och serviceinriktad. Du utför dina arbetsuppgifter professionellt och noggrant.
För att trivas i arbetet ser vi att du gillar att arbeta i team och ser positivt på fysiskt arbete. Du representerar Ragn-Sells och arbetar för långvariga, goda kundkontakter. Samt en bättre värld!

Låter tjänsten intressant? Urval och intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Sökord: Chaufför, C-chaufför, Renhållningsarbete, Miljöarbete, Lastbilschaufför

Sökord: Chaufför, C-chaufför, Renhållningsarbete, Miljöarbete, Lastbilschaufför
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (22 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com