Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Driven och datorvan processoperatör sökes omgående i Uppsala!

Sista ansökningsdag
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en säkerhetsmedveten och arbetsam person? Kan du se dig själv arbeta på en modern arbetsplats kopplat till labb, kemi och medicin? Då har vi tjänsten för dig!

Information om uppdraget:

Vi söker nu en datorvan processoperatörer till vår kund i Uppsala. Företaget är ledande inom biopharma och fyller en viktig samhällsfunktion. I rollen kommer du att arbeta i renrumsmiljö med påfyllning och slutförpackning samt vidareskick till lager. Arbetsplatsen är modern och automatiserad vilket kräver god datorkunskap. I arbetsuppgifterna ingår och varierar arbetsuppgifterna mellan följande:

* Kontroll och dokumentation av process i datasystem
* Orderhantering och skeppning.

Tjänsten är på heltid med start omgående och sträcker sig minst månader framåt. Arbetet är förlagt under 7-dagars schema, vilket innebär arbete var 4e helg och med ledigt tis-fre veckan kommande vecka. Arbete sker även på röda veckodagar.
Du kommer vara anställd av oss på StudentConsulting och arbeta på uppdrag ute hos vår kund.

Detta söker vi:

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper och söker dig som är kommunikativ och ansvarstagande. I tjänsten pågår mycket parallellt samtidigt, för detta krävs att du kan skifta fokus och hålla god koncentration. Det är viktigt att du kan samarbeta tight i team men även självständigt.

Krav:
God datorvana
Truckkort A2
Gymnasieexamen
Svenska, flytande i tal och skrift
Anmärkningsfritt belastningsregister

Meriterande:
Tidigare erfarenhet av arbete i renrum.
Tidigare erf av tillverkande industri.
Erfarenhet/certifikat GMP tillverkning.

Sökord: processoperatör, renrum, heltidstjänst, Uppsala, operatör

Sökord: processoperatör, renrum, heltidstjänst, Uppsala, operatör
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (28 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com