Hoppa till innehåll
Securitas logotyp

Väktare deltid till Uppsala

Publiceringsdatum
20 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vill du vara en del av något meningsfullt och bidra till att skapa en tryggare vardag? Vi söker nu två engagerade medarbetare på deltid som vill ta sig an denna viktiga roll. Tillsammans med oss kan du göra skillnad och skapa en positiv inverkan. 

Som stationär väktare kommer du vara en nyckelspelare i säkerhetsarbetet hos vår kund. Du kommer att arbeta i receptionen hos ett större företag, där du under kontorstid främst kommer att fokusera på administrativa uppgifter och bemötande av besökare. Utöver detta kommer du även att hantera säkerhetskontroller, ronderingar samt larm- och kameraövervakning. Denna roll är perfekt för dig som brinner för att arbeta med människor och vill göra deras vardag tryggare och enklare. Hos oss har du dessutom stora möjligheter att utvecklas och ta nya steg i din karriär inom säkerhetsbranschen.

Som väktare på vårt kontor i Uppsala blir du en värdefull del av ett starkt och stöttande team med flera hundra engagerade kollegor. Tillsammans delar ni ett gemensamt mål - att hjälpa andra och bidra till en tryggare värld. 

Vi söker en person som vill arbeta dagtid och tjänstgöra vid varierande dagar på halvtid, mellan 06:00-18:00, och en person som vill arbeta nattetid och tjänstgöra vid varierande dagar på halvtid, mellan 18:00-06:00. Helgarbete förekommer vid båda rollerna.

Vi är trygghet. Vi är Securitas.


Kvalifikationer

Specifikt efterfrågade krav

  • Godkända betyg i svenska och engelska från första året i gymnasiet
  • B-körkort

Vi tycker också att det är meriterande om du har erfarenhet från att jobba i reception och/eller har en bakgrund som väktare med en giltig väktarutbildning.

Vi lägger även vikt vid dig som person och hur du väljer att agera i situationer som uppstår på arbetsplatsen. 

Exempel på beteenden som vi tror att du kan ta dig an

  • Tilltro till din egen förmåga att lösa problem som kan uppstå.
  • Du arbetar noggrant, följer alltid uppsatta rutiner och är duktig på att slutföra dina åtaganden.
  • När personer i din omgivning är känslofulla eller upprörda kan du vara den som är lugn och samlad. 

Ärlighet, vaksamhet och hjälpsamhet - Securitas värderingar, något som genomsyrar hela vår verksamhet och självklart är du en person som kan stå bakom våra värderingar.


Ytterligare information

Vi tar endast emot ansökningar via vårt rekryteringsverktyg. Löpande urval sker under annonseringsperioden så vänta inte med din ansökan!

Har du frågor kring rollen är du välkommen att höra av dig till kontaktperson: lennart.olofsson@securitas.se

  • Tjänsten är deltidsanställning med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6mån provanställning.
  • Vi arbetar med urvalstester.
  • Vi kommunicerar i första hand via mail.
  • Sista ansökningsdag är 1/9.

För anställning inom Securitas Sverige AB krävs att du blir godkänd av Länsstyrelsen för anställning i auktoriserat bevakningsföretag (den ansökan görs av Securitas).

Lön och anställningsförhållanden baseras på kollektivavtal mellan arbetsgivarorganisationen Säkerhetsföretagen och Svenska Transportarbetareförbundet.

Mer info om Securitas som arbetsgivare och vår rekryteringsprocess hittar du på securitas.se

Securitas logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (58 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Securitas har en viktig roll i samhället och förvaltar ett av Sveriges viktigaste uppdrag - att skydda och hjälpa människor att känna sig trygga. Nu har du chansen att bli en del av Sveriges största säkerhetsföretag. Oavsett om du vill jobba mycket eller lite, dag eller natt så behöver vi bli fler.

Som landets största arbetsgivare i vår bransch kan vi erbjuda dig utvecklingsmöjligheter och variation som få andra företag kan. Vi strävar efter ett enhetligt ledarskap med balans mellan förväntningar och förutsättningar. Du tar hand om människors säkerhet - Securitas tar hand om dig.