Hoppa till innehåll
Markentreprenad i Uppsala AB logotyp

Vi söker ytterligare en Platschef

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (54 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Andreas Johansson
Email
Telefon
Vi söker dig som vill ta ansvar för ett projekt utifrån produktion och ekonomi från start till mål och har erfarenhet av bygg-, mark- eller betongentreprenader.

För att trivas och bidra på rätt sätt i rollen så tror vi att du är nyfiken och har ett driv i det du gör. Du kommer möta olika sorters människor och behöver situationsanpassa ditt ledarskap därefter. En viktig del är att du alltid ser till både kunden/beställarens och det egna företagets bästa när det gäller affären och utförandet som skall levereras.
Som platschef hos oss på Markentreprenad får du ett självständigt och omväxlande jobb med stort eget ansvar. En arbetsplats där du får stora möjligheter att själv forma din yrkesroll och vardag och där beslutsvägarna är extremt snabba.
Markentreprenad i Uppsala AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (54 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

Markentreprenad i Uppsala AB är ett privatägt bolag som utför all form av anläggningsarbeten inom mark och betong. Vi startade år 2000 och har sedan dess växt till ett bolag med 26 anställda som omsätter ca 100 miljoner/år. Geografiskt utför vi entreprenader i hela Mälardalen men med huvudfokus i och runt Uppsala.