Hoppa till innehåll
Lernia bemanning logotyp

Servicetekniker inom avfuktning

Publiceringsdatum
24 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du intresserad av att vara en del av ett ledande och innovativt företag inom servicebranschen? Just nu letar vi efter en servicetekniker inom avfuktning. Som en del av vårt team får du möjligheten att hjälpa våra kunder med deras fuktproblem och underhålla krypgrundsavfuktare. Vi söker någon med problemlösningsförmåga och en passion för att erbjuda bästa möjliga service. Bli en del av vårt team av pålitliga och analytiska experter redan idag!

Arbetsuppgifter
Som avfuktningstekniker/servicetekniker kommer du att vara ansvarig för att hjälpa kunder med fuktproblematik, främst genom att serva krypgrundsavfuktare i trånga och svårtillgängliga utrymmen. Du kommer att arbeta i varierande miljöer och behöver vara en praktisk problemlösare. Det är ett delvis krävande arbete som kräver självständighet och goda kommunikationsfärdigheter.

Vem är du?
Vi söker dig som har ett gediget intresse för hus och byggnader och brinner för att ge service. Du är förtroendeingivande, noggrann och analytisk samt har lätt för att kommunicera och skapa relationer. Som avfuktningstekniker/servicetekniker är du en praktisk problemlösare och trivs med att arbeta självständigt mot uppsatta mål. Du har goda kunskaper i svenska, är van vid att använda digitala hjälpmedel och innehar B-körkort.

Anställningsform/omfattning/tjänstgöringsort
Visstidsanställning som konsult hos oss på Lernia / heltid / Uppsala / Enköping

Tillträdesdag
Augusti, enligt överenskommelse.
Arbetstider 07:30-16:30.

Forma framtiden med oss!
Lernia utvecklar framtidens arbetskraft. Det gör vi genom att utbilda, matcha, bemanna och rekrytera. Snabbt och utan krångel löser vi arbetsmarknadens behov så att människor och företag kan nå sin fulla potential. Det har varit vår uppgift i över hundra år. Lernia omsatte 3,3 miljarder kronor 2022 och finns över hela landet. Vi utbildade och coachade 19 900 personer och förmedlade 11 500 bemanningskonsulter. 13 700 personer fick möjlighet till nytt jobb genom våra tjänster.
Läs mer på lernia.se.
Lernia bemanning logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 augusti 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Företaget arbetar främst med kontroll av skadedjur, men är även verksamma inom matsäkerhet, fuktkontroll, husbesiktningar och brandskydd. Det är ett ledande och modernt serviceföretag för både privatpersoner och företag. Du kommer att ingå i ett team som i stort består av killar och tjejer i blandade åldrar som är väldigt kunniga inom sina områden.