Hoppa till innehåll
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp

Senior laboratorietekniker i Uppsala

Publiceringsdatum
16 augusti 2024
Antal tjänster
3
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Kontaktperson
Hanna Broström
Telefon
Ansök nu
Vi söker nu en erfaren och kvalitetsmedveten laboratorietekniker till vår kund i Uppsala. Vi erbjuder en stimulerande tjänst med fina lokaler och trevliga kollegor, där du kommer vara en värdefull och uppskattad resurs och få bidra med dina kunskaper. Tjänsten kommer initialt att vara ett konsultuppdrag där du anställs som konsult av Jurek Talents med stor möjlighet till förlängning och anställning hos kundföretaget. Som konsult erbjuds du en mängd förmåner som friskvårdsbidrag, försäkringar, kollektivavtal och karriärmöjligheter.

Arbetsuppgifter

I rollen som laboratorietekniker kommer du vara en del av ett mindre team där arbetsuppgifterna är mångfacetterade och inkluderar olika moment som kräver noggrannhet och stor ansvarskänsla. En central del av arbetsdagen innefattar att utföra bakterieodlingar under sterila förhållanden samt verifieringsaktiviteter och kvalitetsarbete. Detta kräver inte bara teknisk skicklighet utan även en förmåga att upprätthålla en ren och sterilt kontrollerad arbetsmiljö.

Dina arbetsuppgifter kommer framför allt att innefatta:
  • Bakterieodling i steril miljö
  • Jobba med bakterier i flytande kultur
  • Skriva loggar och hantera rapportering av data inkl. avvikelser
  • Pipettera och arbeta med kemikalier
  • Platta bakterier
  • Arbeta med referensmetoder
  • Verifieringsaktiviteter
  • Kvalitetsarbete
Vem är du?

För att lyckas väl i rollen ser vi att du har en högskoleexamen inom mikrobiologi, klinisk mikrobiologi eller biomedicin samt har minst tre års erfarenhet av att arbeta som laboratorietekniker eller liknande inom Medtech. Du är van vid GMP- alternativt ISO-styrd verksamhet där noggrannhet och dokumentation är självklara inslag i din vardag, likväl som du besitter goda kunskaper inom MS Office. Vidare söker vi dig som trivs att arbeta i laboratoriemiljö och har erfarenhet av att arbeta med referensmetoder, verifieringsaktiviteter samt kvalitetsarbete.

Som person är du kvalitetsmedveten och noggrann samt trivs i en flexibel miljö med många kontaktytor. Du har god förmåga att etablera samarbeten, är ansvarsfull och tycker om problemlösning samtidigt som du är driven och strukturerad i ditt arbete. Vidare är du kommunikativ och har lätt för att kommunicera likväl i tal som skrift på både svenska och engelska.

Du erbjuds

Tjänstens omfattning är 100% med start omgående eller enligt överenskommelse. Arbetstiderna är förlagda vardagar dagtid på plats med möjlighet till flex. Tjänsten är initialt ett konsultuppdrag på 6 månader med stor chans till förlängning och anställning hos kunden därefter.

Ansökan

Då urvalsprocessen och intervjuer sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt via www.jurek.se. Vid frågor angående tjänsten är kontakta gärna ansvarig konsultchef Hanna Broström på hanna.brostrom@jurek.se

Om oss

Jurek Recruitment & Consulting grundades 2006 av serieentreprenören Shervin Razani och är ett växande företag med fokus på flexibla och kundanpassade rekryterings- och konsulttjänster. Vi rekryterar och hyr ut talanger inom en mängd områden, från studenter till erfarna akademiker,

med specialistkompetens. Våra uppdrag spänner över områdena juridik, ekonomi, HR, marknad/kommunikation, administration och management. Då varje uppdrag är unikt arbetar vi för att alltid skapa en perfect match för våra konsulter och kunder.

Konsult hos Jurek

År 2024 utsågs vi till en av Sveriges 100 mest attraktiva arbetsgivare av Karriärföretagen. Det är fint att få ett kvitto på vårt viktiga arbete med att erbjuda unika karriär- och utvecklingsmöjligheter. Som konsult hos oss får du chansen att arbeta på spännande arbetsplatser inom olika branscher och vid din sida har du alltid en dedikerad konsultchef som stöttar dig under ditt uppdrag och hjälper dig framåt i din karriär. Du kommer dessutom bjudas in på flera spännande nätverksträffar och aktiviteter tillsammans med konsultchefer och övriga konsulter på Jurek

Nyfiken på att veta mer om hur det är att konsulta via oss? Spana in vad våra konsulter säger här: https://jurek.se/konsult-hos-oss-pa-jurek
Jurek Rekrytering & Bemanning AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
14 september 2024 (24 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Jurek Rekrytering & Bemanning erbjuder ett komplett utbud av bemannings- och rekryteringstjänster. Vi rekryterar och hyr ut alltifrån studenter till yrkesverksamma akademiker med mångårig erfarenhet och specialistkompetens. Våra uppdrag är främst inom juridik, ekonomi, HR, marknad och administration.