Hoppa till innehåll
Hammer & Hanborg Sverige logotyp

Digital Marketing Manager till CTC

Publiceringsdatum
07 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Är du en kreativ och driven person med passion för digital marknadsföring som är redo att ta nästa steg i karriären? Nu söker Clinical Trials Consultants, CTC, en Digital Marketing Manager!


Rollen som Digital Marketing Manager

Som Digital Marketing Manager på det växande bolaget CTC kommer du att spela en nyckelroll i deras fortsatta tillväxtresa. I rollen som Digital Marketing Manager kommer du arbeta både operativt och strategiskt och fokusera på att nå både nya patientgrupper för kliniska tester och nya kunder inom läkemedelsindustrin.

Du kommer att ansvara för att skapa, implementera och optimera digitala kampanjer på diverse olika plattformar som Google Ads, Facebook, Instagram, LinkedIn, hemsidan och andra kanaler. Du kommer även att samarbeta med en byrå i vissa avseenden och du har en marknadsassistent som hjälp. Du kommer att tillhöra teamet Customer Relations där marknad, legal samt företagets säljfunktion ingår.


Exempel på arbetsuppgifter

 • Skapa, optimera och utveckla digitala annonskampanjer på olika plattformar.
 • Tätt samarbete med såväl det egna teamet samt övriga funktioner inom CTC för att säkerställa effektiva marknadsföringsstrategier i pågående projekt.
 • Tillsammans med marknadsassistent producera, redigera och publicera innehåll för annonser, pressmeddelanden och white papers, både på svenska och engelska.
 • Analysera data och statistik för att kontinuerligt förbättra kampanjer och marknadsföringsinsatser.
 • Utveckla, planera och genomföra mässor, webinar och andra event.
 • Underhålla och uppdatera hemsidan för forskningsperson.se samt ctc-ab.se
 • Employer branding
Kvalifikationer:
Då du kommer arbeta relativt självständigt i denna roll är det viktigt att du har några års erfarenhet av att själv utveckla, driva och arbeta "hands on" med goda resultat. Det är du som besitter specialistkunskap i hur CTC ska ligga i framkant inom effektiv digital marknadsföring. Vidare är det viktigt att du har en stark förmåga att analysera data och är trygg i att presentera resultat till ledningsgruppen. Det är ett starkt plus om du kommer från Life Science och har erfarenhet av internationella organisationer med regulatoriska utmaningar.
 • Erfarenhet av att arbeta med Google Ads, Facebook/ Instagram, LinkedIn och andra relevanta plattformar.
 • Erfarenhet av att arbeta med SEO.
 • Erfarenhet av att uppdatera och utveckla hemsidor.
 • Erfarenhet av att skriva och redigera texter.
 • Baskunskap inom Adobe-programmen.
 • Goda kunskaper i både svenska och engelska, i tal och skrift
 • Förmåga att arbeta självständigt och ta egna initiativ.
 • Kreativ och prestigelös inställning med förmåga att kavla upp ärmarna och göra det som behövs.
 • Akademisk examen inom marknadsföring, PR, journalistik eller ett närbesläktat område.


CTC erbjuder:

 • En dynamisk och flexibel arbetsmiljö.
 • Möjlighet att vara en del av ett snabbt växande företag.
 • Platt organisation med familjär arbetsmiljö
 • Möjlighet att ta egna intitiativ, utvecklas och växa inom företaget.

Om CTC Clinical Trials Consultants

CTC Clinical Trial Consultants AB är en snabbt växande Clinical Research Organisation (CRO) med verksamhet i Uppsala, Lund, Stockholm, Linköping och Göteborg.

Som CRO utför vi kliniska studier på uppdrag av industrin och akademin och erbjuder ett komplett full-servicepaket som inkluderar de tjänster, moment och leveranser som krävs för att genomföra en klinisk prövning - allt för att nya läkemedel så snabbt som möjligt når ut till patienter. Vi genomför idag studier från tidig till sen fas (fas 0-IV).

Studierna genomförs främst på våra egna forskningskliniker men vi samarbetar också med externa kliniker.

Hos oss jobbar ca 150 medarbetare varav cirka hälften arbetar kliniskt. Huvudkontoret ligger i Uppsala.

Läs gärna deras senaste artikel i DI:
Snabbväxare inom klinisk forskning satsar internationellt (di.se)
  Bra att veta:
  Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid där vi tillämpar sex månaders provanställning. Tillträde planeras efter sommaren. Placering Uppsala/Stockholm med möjlighet till hybridarbete.

  Intervjuer kommer att ske löpande. Vi ser därför gärna att du skickar in din ansökan snarast möjligt, dock inte senare än måndag 24 juni. Inget personligt brev behövs. Med hänvisning till GDPR kan vi inte ta emot ansökningar via e-mail.

  Har du frågor är du välkommen att kontakta

  Erik värendh, Rekryteringskonsult, på erik.varendh@hammerhanborg.com

  För oss är det skillnad på att bara vara bra och att vara rätt. Kompetens är mycket mer än CV och vi matchar alltid utifrån potential, värderingar och motivation. Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför alla sökande. Vi tycker det ska vara kul att jobba och tror på samarbeten som bygger på förtroende och schyst agerande. Vi uppmuntrar och utmanar varandra och våra kunder att vilja och våga utvecklas. Tillsammans skapar vi framtidens professionella liv. Välkommen med! Läs mer på hammerhanborg.se.

  Hammer & Hanborg by Jurek är medlemmar i Diversity Charter Sweden som verkar för en värld där olika idéer, kunskaper, erfarenheter och kompetenser räknas, där olikhet är en resurs.
  Hammer & Hanborg Sverige logotyp
  Sök jobbet
  Ansök senast
  06 augusti 2024 (45 dagar kvar)
  Ansök nu

  Om arbetsgivaren

  Hammer & Hanborg by Jurek är ett konsultföretag inom rekrytering, organisationsutveckling och förändringsledning med 30 års erfarenhet och verksamhet i hela Norden.

  Vi är glada och stolta över att vara med och göra skillnad i människors yrkesliv. Vi möter alla människor - oavsett roll och position - respektfullt, engagerat och intresserat. Vårt arbete genomsyras av tron på människor och deras möjlighet till utveckling. Med en entreprenöriell utgångspunkt är vi modiga och tillåter och uppmuntrar varandra att prova, utvärdera och revidera för att ständigt fortsätta utvecklas. Vi ser förändring som något naturligt och nödvändigt. Vi vill och vågar vara annorlunda och nyskapande.

  Vår utgångspunkt är att det ska vara roligt att jobba! Vi vet att vi blir bättre tillsammans och uppmuntrar till samarbete. Vårt mål är att skapa långsiktiga relationer som gynnar alla parter - vi tänker "vi och vi", inte "vi och dem.

  Under hösten 2022 har Jurek förvärvat en majoritetspost i Hammer & Hanborg. Den 1 februari blev Jurek Marketing & Communication ett med Hammer & Hanborg och tillsammans blir vi Hammer & Hanborg by Jurek.

  Vi på Hammer & Hanborg by Jurek ser som alltid fram emot att erbjuda både kunder och kandidater professionell och snabb matchning av komplexa uppdrag på alla nivåer. Vi är helt enkelt marknadens mest specialiserade aktör när du behöver rekrytera eller hyra in kompetens inom marknad och kommunikation.

  Vi har nu erfarenheter från allt från stora börsbolag och offentlig sektor till start-ups, tillväxtbolag och byråer. Vi kan erbjuda fler kandidater spännande jobb och våra kunder ännu proffsigare rekryteringsprocesser.