Hoppa till innehåll
Försvarsmakten logotyp

Planerings- och ekonomiadministratör sökes till 5.Basenheten vid F 16

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Befattningen

Befattningen finns vid 5.Basenhetens enhetsledning. Enhetsledningen består av ca 12 medarbetare som leder enhetens drifthållande och skydd av F 16 flygbas.

Om enheten

5.Basenheten är en del av Upplands flygflottilj, F 16. Enheten består av en enhetsledning, två kompanier och en frivilligsektion. Enheten ansvarar för bland annat drift och skydd av F 16 samt grundutbildning av soldater.

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Du kommer, tillsammans med enhetens ledningsgrupp, vara delaktig i arbetet med verksamhetsplanering och budgetering för kommande år. Under genomförandeåret kommer du ansvara för de ekonomiska uppföljningsrutinerna samt sammanställa ekonomiska rapporter. Du kommer stödja ledningen med inköp, anskaffning, investeringar och representation.

Förutom att fortsatt lösa de ekonomiskt kopplade uppgifterna kommer du även ha en koordinerande roll och vara administrativt stöd i planerings- och genomförandearbetet, personalhantering, budgetering, samt uppföljning av verksamheten.

Personliga egenskaper

Vi söker dig som är intresserad av en omväxlande tjänst med hög grad av självständighet och ansvar. Du är serviceinriktad, har hög social kompetens och mycket god samarbetsförmåga.

För att trivas med ovanstående uppgifter är det viktigt att du är kommunikativ, strukturerad och har förmåga att arbeta både självständigt och i grupp. Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Vi ser även att du är en god representant för Försvarsmakten och står bakom Försvarsmaktens värdegrund (läs mer på www.forsvarsmakten.se).

Krav
  • Aktuell erfarenhet av arbete med administration
  • Gymnasieutbildning, gärna med ekonomisk inriktning
  • Mycket goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • Goda kunskaper i programmen Word samt Excel
Meriterande
  • Tidigare erfarenhet av arbete i Försvarsmaktens stödsystem (SAP, VIDAR, EMILIA) är meriterande.
  • Aktuell erfarenhet av ekonomiadministration.

Anställningsform
: Tillsvidareanställning som kan inledas med en 6 månaders provanställning.

Sysselsättningsgrad: Heltid, 100%

Arbetsort: Uppsala

Tillträdesdatum: Snarast, enligt överenskommelse

För upplysningar om befattningen kontakta:
Övlt Johan Larsson, C 5.Basenheten, F 16
Mejl: johan.l.larsson@mil.se


För information om rekryteringsprocessen kontakta:

HR-generalist Amanda Rahlén
Mejl: f16-a1-adm@mil.se

Fackliga företrädare:
OFR/O Ärna Peter Oscarson, tfn 018-19 63 68.
OFR/S Daniel Modin, tfn 0706-38 68 33.
SACO Mikko Aarnio, tfn 070-849 55 06.
SEKO nås via växeln 018-19 60 00.

Sista ansökningsdag
Välkommen med din ansökan senast 2024-08-12. Din ansökan bör innehålla CV samt ansökningsbrev där du motiverar varför du är lämpad för denna befattning.

Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via Försvarsmaktens webbplats.

Information om Försvarsmakten och det rekryterande förbandet:

Upplands flygflottilj, F 16, har sitt huvudsäte vid Uppsala garnison. Förbandet är en del av det svenska Flygvapnet och ansvarar för driften och bevakningen av Uppsala flygplats samt utbildning av värnpliktiga inom flera olika befattningar i Flygvapnet. Förbandet leder även 161:a Stridslednings- och luftbevakningsbataljonen som stridsleder stridsflygplan i luften samt sköter den ständiga bevakningen av det svenska luftrummet. Förbandet verkar från flera olika platser i landet och utgör en viktig del i den tillväxtperiod som Flygvapnet står inför.

I Försvarsmakten finns en stark värdegrund som bygger på öppenhet, resultat och ansvar. Professionell utveckling och personlig hälsa värdesätts och uppmuntras. Det finns goda förutsättningar för intern karriärrörlighet, friskvård samt bra balans mellan arbete och privatliv.

En anställning hos oss innebär placering i säkerhetsklass. Vanligtvis krävs svenskt medborgarskap.
Säkerhetsprövning med registerkontroll kommer att genomföras före anställning enligt 3 kap i säkerhetsskyddslagen. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras. I anställningen ingår även en skyldighet att tjänstgöra utomlands. Innebörden av detta varierar beroende på typ av befattning.

Till ansökan om anställning ska CV och personligt brev bifogas. Om du går vidare i anställningsprocessen ska alltid vidimerade kopior av betyg och intyg uppvisas.

Samtal från externa rekryteringsföretag och säljare undanbedes.
Försvarsmakten logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren