Hoppa till innehåll
Clockwork logotyp

MB Scientific AB söker en junior elektronikingenjör.

Sista ansökningsdag
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
05 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Om företaget
MB Scientific AB, grundat 2001, specialiserar sig på att tillverka avancerade vetenskapliga instrument för materialforskning. Företaget är baserat i Uppsala och har sedan starten fokuserat på att utveckla och producera högkvalitativa instrument för avancerad forskning. Med kunder och underleverantörer över hela världen har MB Scientific etablerat sig som en ledande aktör inom sitt område.

Dina arbetsuppgifter
Vi söker en junior elektronikingenjör som brinner för produktutveckling och vill arbeta nära forskningsvärlden. I denna roll kommer du att arbeta med schemaritning och CAD-design av mönsterkort, samt ansvara för inköp av elektronikkomponenter. Du kommer också att hantera leveranser och lagerkontroll, samt utföra testning, justering, montering och felsökning av elektronikprodukter.

Vi söker dig som har ett genuint intresse för elektronik, gärna med erfarenhet av att ha elektronik som hobby. Du är en lösningsorienterad och samarbetsinriktad person som trivs med att arbeta i team och vill utvecklas tillsammans med företaget. Som person är du strukturerad, vilket innebär att du arbetar målmedvetet, organiserat och planerar ditt arbete noggrant. Du har förmågan att slutföra det du påbörjar och håller deadlines. Dessutom är du trygg i dig själv och kan hantera osäkra situationer med stabilitet. Du vågar stå upp för dina åsikter och har förmågan att skilja på sak och person. Din vetgirighet driver dig att hålla dig uppdaterad inom ditt expertområde, och du följer noga de senaste trenderna inom elektronik.


Din profil
För att passa i denna roll krävs det att du har erfarenhet av att arbeta med elektronik, inklusive handlödning och komponentkunskap. Du bör ha en teknisk gymnasieutbildning eller motsvarande, samt minst 1-2 års erfarenhet av att arbeta med elektronik, antingen i form av en hobby eller i ett professionellt sammanhang. Du behöver också ha grundläggande kunskaper i både analog och digital elektronik, och kunna läsa och förstå elektroniska scheman. Erfarenhet av att använda mätinstrument för test och utveckling är viktigt, och du bör kunna kommunicera flytande på svenska och engelska, både i tal och skrift. Om du dessutom har erfarenhet av CAD-program eller Xilinx FPGA-programmering är det en fördel, men inte ett krav. Observera att ett tekniskt test kommer att genomföras vid intervjun tillsammans med MB Scientific.

Om du är den passionerade juniora teknikingenjör vi söker, ser vi fram emot din ansökan. Bli en del av vårt engagerade team på MB Scientific!


Ansökan
I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork. För ytterligare information om tjänsten är du välkommen att kontakta Chefs- och Specialistrekryterare, Petra Forsberg Kyller på telefon 0733-51 27 09. Skicka in din ansökan på www.clockworkpeople.se senast 2024-09-29.

För att säkerställa hållbara rekryteringar, är vi på Clockwork måna om att ha ett jämställt och inkluderande urval i samtliga av våra processer vi hjälper våra kunder med. Med hjälp av ett brett urval och med en kompetensbaserad metodik som grund säkerställer vi att du som söker behandlas likvärdigt, jämlikt och jämställt.


Clockwork logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
28 september 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Clockwork är det nya bemannings- och rekryteringsföretaget. Vi har lång erfarenhet från bemanningsbranschen och vet hur viktigt det är med stark lokal närvaro.

Som ett fullserviceföretag inom bemanning och rekrytering hjälper vi våra kunder med kompetensförsörjning och flexibilitet i alla delar av bolaget. Våra tjänster täcker allt från bemanning av industripersonal och tjänstemän, interim management, matchning och rekrytering. Hos Clockwork är det människorna som gör skillnad.