Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Värd på deltid till Nybygget!

Publiceringsdatum
13 maj 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Just nu söker Nybygget en student i rollen som värd på deltid till deras husutställning i Arlandastad. Här är du ansiktet utåt för deras verksamhet och din uppgift är att göra det lilla extra för att gästernas upplevelse ska kännas personlig och välkomnande.Om tjänsten

Nybygget är ett permanent visningshusområde beläget i Arlandastad med hus från Sveriges ledande hustillverkare. Hos Nybygget kan du finna information och inspiration inför ditt framtida husbygge eller renovering genom deras breda portfölj bestående av bland annat villor, fritidshus och attefallshus.

Som värd är din huvudsakliga uppgift att vara Nybyggets ansikte utåt och välkomna alla besökare för att de ska få en så bra upplevelse som möjligt. Utöver detta kommer du även hålla ordning i lokalerna samt vara behjälplig med uppgifter kopplade till deras självbetjäningscafé. Du kommer att arbeta deltid fördelat över varannan helg samt efterföljande onsdag med undantag för bland annat sommar- och julledighet då Nybygget håller stängt. Tjänsten är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult.

Du erbjuds

 • En varm arbetsplats med trevlig atmosfär
 • En perfekt möjlighet att kombinera studier med arbete


Arbetsuppgifter
 • Välkomna och ge information till besökare
 • Vara behjälplig med uppgifter kopplat till självbetjäningscaféet
 • Ansvara för öppning och stängning
 • Hålla ordning i lokalerna
 • Övriga serviceinriktade uppgifter


Kvalifikationer
 • Studerar på högskola eller universitet om minst 50% och har minst två år kvar av studierna
 • Har tidigare erfarenhet av ett servicerelaterat arbete
 • Har goda kunskaper i svenska och engelska då båda språken används i arbetet

För att lyckas och trivas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Serviceinriktad
 • Ansvarstagande
 • Självgående
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 juli 2024 (47 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se