Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Teknisk skribent till GE HealthCare!

Publiceringsdatum
19 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Är du passionerad när det kommer till språk och texter, och besitter även ett stort tekniskt intresse? Nu söker vi en teknisk skribent till GE HealthCares sajt GEMS PET Systems i Uppsala! I tjänsten spelar du en viktig roll i organisationen och gör teknisk information tillgänglig. Välkommen med din ansökan!Om tjänsten

GEMS PET Systems är en del av GE HealthCare och världsledande inom tillverkning av cyklotroner till PET-kameror som, med dess unika teknologi, används för att upptäcka cancer i ett tidigt skede. Som teknisk skribent hos GEMS får du chansen att utföra ett betydelsefullt arbete som gör skillnad i kriget mot cancer.

I tjänsten som teknisk skribent hos GEMS PET spelar du en viktig roll i att göra teknisk information tillgänglig. Du arbetar huvudsakligen med att ta fram teknisk användar- och servicedokumentation, tekniska specifikationer, rapporter samt illustrationer. Vidare underhåller och uppdaterar du data och är drivande i att samla in nödvändig information för att skapa dokumentation för projekt.

Ditt dagliga arbete sker oftast tillsammans med designers, utvecklare, servicepersonal, utbildare och produktspecialister där du är involverad i hela processen från faktainsamling till publicering. Du välkomnas till ett sammansvetsat team där du får möjlighet att utvecklas!

Du erbjuds

 • Att vara en del av ett ledande globalt företag
 • Bidra till arbetet med en meningsfull och livräddande produkt
 • Goda utvecklingsmöjligheter inom företaget


Kvalifikationer
 • Har utbildning inom ett tekniskt område, exempelvis som civilingenjör eller högskoleingenjör
 • Har några års erfarenhet från liknande tjänster som teknisk skribent
 • Har mycket goda kunskaper i svenska samt engelska, i tal och skrift, då arbetet sker på båda språken
 • Har erfarenhet av CMS-system
 • Har grundläggande kunskaper i bildredigering

Det är meriterande om du har

 • Erfarenhet av Adobe FrameMaker

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Förändringsbenägen
 • Kommunikativ
 • Strukturerad
 • Ansvarstagande
Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och kommer plocka ner annonsen när tillräckligt många kandidater har nått slutskedet i rekryteringsprocessen. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess. Under rekryteringsprocessen kommer du behöva visa upp ett belastningsregister för ansvarig rekryterare, detta då det krävs för tjänsten hos GEMS PET.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 augusti 2024 (32 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se