Hoppa till innehåll
Academic Work logotyp

Account Manager till Canon Business Center i Uppsala

Publiceringsdatum
05 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Brinner du för att skapa nya och långsiktiga relationer samt att nå uppsatta mål? Ser du även dig själv i en social roll där du hjälper kunder att hitta de bästa löningarna för dem? Då ska du söka rollen som Account Manager till Canon Business Center! Sök idag, då urval sker löpande!Om tjänsten

Canon Business Center hjälper företagare att bli bättre på allt som har med dokument och informationshantering att göra. Oavsett om man söker efter kontorsskrivare, scanners eller en mjukvarulösning för snabbare dokumenthantering. Nu söker Canon sin nästa medarbetare till deras säljteam.

Som Account Manager hos Canon kommer du att få en gedigen sälj- och produktutbildning så att du kan bemöta deras kunders behov och utmaningar. Canons mål är att arbeta med de mest motiverade, kunniga och entusiastiska medarbetarna. Du får personlig coaching och stöd för att kunna bearbeta marknaden och erbjuda Canons produkter och tjänster. Efter att du deltagit i deras affärsskola kommer du kunna erbjuda företags lösningar gällande dokument och informationshantering som både är säkra och kostnadseffektiva. Kyosei är Canons företagsfilosofi och innebär att arbeta tillsammans för allas bästa. Med denna filosofi som ledord arbetar Canon för att skapa en arbetsplats som återspeglar mångfald och öppenhet. Du kommer att forma framtiden för ett företag som är starkt, ambitiöst och omtyckt, där människor gör bra saker tillsammans.

Du erbjuds

 • En rolig arbetsplats som hittar på aktiviteter tillsammans och samtidigt jobbar mot gemensamma mål
 • En engagerad säljchef som kommer stötta och coacha dig i din fortsatta karriär
 • Gedigna utbildningar för att utvecklas som affärsman/kvinna

Praktisk information:

 • Omfattning: Heltid
 • Plats: Uppsala, Sylveniusgatan 4
 • Startdatum: September eller enligt överenskommelse


Kvalifikationer
 • Har tidigare erfarenhet av en liknande roll
 • Har ett stort intresse för sälj och vill utvecklas långsiktigt i branschen
 • Är flytande i Svenska och Engelska, i både tal och skrift
 • Har B-körkort
 • Har goda kunskaper i Office-paketet och framförallt i Excel

Din ansökan kommer att prioriteras om du har erfarenhet av telefonförsäljning och/eller arbetat i en roll där du haft kontaktansvar med företagskunder.

I den här rekryteringsprocessen kommer vi lägga en stor vikt i dina personliga egenskaper. För att lyckas i rollen är du en person som trivs bäst när du är ute bland kunder, du gillar att göra affärer och skapa långsiktiga affärsrelationer. Du är nyfiken, kreativ, uthållig och modig. Du har förmågan att ta dig an problem utifrån olika perspektiv och ta fram smarta lösningar som gynnar kunderna. Det är viktigt att du gillar att arbeta mot uppsatta mål och är ihärdig i ditt arbete.

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Rekryteringsprocessen ser ut såhär:

 • Telefonintervju med Academic Work
 • Urvalstest - personlighet & kognitiv förmåga
 • Intervjuer med Canon
 • Referenstagning + beslut

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

Academic Work logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 september 2024 (48 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi är ett bemannings- och rekryteringsföretag för studenter och akademiker i början av karriären, young professionals. Vi startade som tre studenter som levde vår egen affärsidé. Men snart ledde kraften affärsidén bort från pannrummet mot stadig expansion. Nu är vi en internationell verksamhet där young professionals påbörjar sina karriärer, varje dag. Sedan starten har vi hjälpt över hundratusen till jobb och vi hoppas på att hjälpa många, många fler. Just nu har vi över 1000 lediga jobb över hela Sverige, extrajobb för dig som fortfarande studerar och heltidsjobb för dig som är i början eller i mitten av din karriär. Gemensamt för de företag vi jobbar med är att de, precis som vi, tror på young professionals. Vill du veta mer om oss? Läs mer på www.academicwork.se