Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Internationella Engelska Skolan (IES) is a leading independent school group with academic results far above average and a diverse and energetic staff. Teaching is in both Swedish and English, and the hallways are bilingual. The language of meetings and communication amongst the staff is English.


IES is one of Sweden's largest school groups at compulsory school level with 48 schools and around 32,000 students across the country. IES has grown steadily and maintained quality since 1993.

Välkommen till vår skola!  Internationella Engelska Skolan i Upplands Väsby öppnade dörrarna för våra elever år 2020. Vi är en F-9 skola med ca 600 elever samt ca 60 anställda.  Vi söker en utvecklingsinriktad specialpedagog som vill bidra till att våra elevers drömmar och hopp om framtiden blir verklighet.  Ditt uppdrag som specialpedagog med fokus på årskurserna F-3, är att i samarbete med elevhälsoteamet och övrig skolpersonal arbeta hälsofrämjande, förebyggande och åtgärdande med det pedagogiska uppdraget i fokus för att alla elever ska ges förutsättningar att nå utbildningens mål i en miljö som främjar elevernas välmående och lärande.  I din roll som specialpedagog driver du utvecklingen att stärka organisationens förmåga att möta elever i behov av särskilt stöd i undervisningen. Din förmåga att synliggöra och konkretisera styrkor och utvecklingsområden på individ-, grupp- och organisationsnivå är välutvecklad och du har erfarenhet och kunskap om hur systematiskt kvalitetsarbete effektfullt kan ledas, - från insamling av resultat och analys till planering av åtgärder för hela skolans utveckling. Du sätter självständigt och i samarbete med andra upp mål, organiserar resurser, följer upp och avslutar aktiviteter.  Det är en självklarhet för dig att ta del av ny forskning som stödjer och stärker organisationens förmåga att ständigt möta de utmaningar som vi ställs inför. Ditt välfungerande självledarskap och uthållighet främjar din förmåga att skapa och bibehålla förtroendefulla relationer med elever, kollegor och vårdnadshavare. Du uppfattas som kommunikativ, varm och tydlig och i mötet med dig visar du på stabilitet och trygghet.  Du är legitimerad specialpedagog och är legitimerad lärare i grunden med inriktning på de yngre åldrarna. Erfarenhet som speciallärare och att undervisa elever i F-3 är meriterande. Kompetens och erfarenhet inom barns läs- och skrivutveckling är meriterande.Du formulerar dig väl i tal och skrift på både svenska och engelska samt har hög digital kompetens. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet i denna rekrytering då det är viktigt för oss att du passar in i vårt team.  Ansökan görs endast via IES careers.
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 september 2024 (4 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se