Hoppa till innehåll

Depona söker en arkivmedarbetare

Publiceringsdatum
11 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Depona AB söker en arkivmedarbetare med start omgående till vårt arkiv i Upplands Väsby. Du kommer att vara en del av den dagliga verksamheten med varierande arbetsuppgifter.

För oss är det viktigare att du passar in i vår företagskultur än att du har en imponerande meritförteckning. Du har en mogen inställning till arbete och har både förmågan och viljan att göra ditt absolut bästa.

I den här rollen kommer du framför allt att arbeta med att hämta och lämna arkivmaterial hos kund. I arbetsuppgifterna ingår även godsmottagning och inregistrering av material i våra system och truckkörning och materialsökning i vårt arkiv. Du kommer att ingå i ett team om 5 medarbetare.

I den här rollen lägger vi stor vikt vid din personlighet och söker därför dig som är lugn, organiserad och ansvarsfull.

För att du ska trivas och bli framgångsrik är det viktigt att du är driven och utåtriktad i din kontakt med kunder och kollegor. Du är ärlig, ödmjuk och lyssnar på kunden och kundens behov. Du är också en motiverande, lojal och hjälpsam person som ställer upp för andra.

Krav är att du har B-körkort och behärskar svenska obehindrat i tal och skrift.

Om beskrivningen passar in på dig är du varmt välkommen med CV och personligt brev.

Som ett sista steg i rekryteringsprocessen utförs en bakgrundskontroll. Detta görs för att vår personal kan komma att hantera känslig kund- och företagsinformation och det är därför viktigt att säkerställa att vi kan möta våra interna och externa krav på informationssäkerhet. I kontrollen ingår bland annat en säkerhetsprövning och kreditkontroll.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
10 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se