Hoppa till innehåll
AB NINOLAB logotyp

SERVICEINGENJÖR, TEAM INSTRUMENT

Sista ansökningsdag
18 november 2024 (31 dagar kvar)
Publiceringsdatum
17 oktober 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Kontaktperson
Johan Almquist
Email
Telefon
Till vårt Kontor i Upplands Väsby söker vi nu en SERVICEINGENJÖR, TEAM INSTRUMENT för reparation, service och kvalificering av instrument och apparatur, med focus på partikelräknare, mikrovågsugnar (CEM), viskositetsmätningsutrustning, även en del värmeskåp, vågar samt övrig utrustning kan förekomma.

Arbetet kommer att utföras både i Ninolabs lokaler samt i fält hos Ninolabs kunder, - naturligtvis ställer vi tjänstebil till förfogande. Arbetsområdet är till största delen i Mälardalen, specifikt i området Uppsala – Stockholm. B-körkort förutsätts därav.
Resor i övriga landet samt Norge förekommer, och en uppskattning är att det i snitt blir 2-4 övernattningar per månad (utbildning inkluderad).

Arbetet utförs oftast självständigt med stor integration hos kunden varför erfarenhet av liknande arbete med felsökning, reparationer, kvalificering och kundsamarbete erfordras. Kunskap i mekanik och elteknik/ elektronik är ett krav.
Eftersom tjänsten innebär kontakter med våra leverantörer är goda kunskaper i engelska en förutsättning.

Är Du intresserad och vill veta mer?
Kontakta vår Tekniska chef Johan Almquist på telefonnummer08-590 962 00 eller e-post: jal@ninolab.se
Besök gärna vår hemsida www.ninolab.se

Ansökan skall vara Ninolab tillhanda senast 2024-11-18, tidigt insända CV behandlas löpande.
AB NINOLAB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
18 november 2024 (31 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

AB NINOLAB har sedan 1965 levererat laboratorieutrustning och service till svenska sjukhus, forskningsinstitutioner och industriföretag. Vår målsättning är att erbjuda marknaden all basutrustning som krävs i ett kemiskt laboratorium. Vi marknadsför produkter från ett 40-tal välkända, utländska leverantörer och vi vill särskilt framhålla att vi är specialister inom värme/kyla, vattenrening, vägning, diskrumsutrustningar, partikelteknologi, provberedning och laboratorieinredningar. Vi har vårt huvudkontor i Upplands Väsby och etablering i Lund, Mölndal och Umeå