Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Studenter sökes för extrajobb till lager i Brunna!

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett extrajobb vid sidan av dina studier och är tillgänglig 3 vardagskvällar i veckan? Vi söker nu dig som bor i norra Stockholm, har erfarenhet av lagerarbete och som är noggrann och effektiv!

Information om uppdraget:

Vi söker nu studenter för extrajobb till vår kund i Brunna i norra Stockholm. Kunden är verksam inom tobaksbranschen och är nu i behov av extrapersonal som kan arbeta kvällar och ibland helger.

Som lagermedarbetare kommer du jobba med plock och pack av tobaksprodukter. Arbetet är monotont och repetitivt, du ska därför ha hög disciplin och tålamod.

Vi ser gärna att du ska vara studerande på minst 50%, har erfarenhet av att arbeta på lager sedan tidigare, studerar minst ett år framöver och är tillgänglig för arbete under hösten.

Arbetstiderna är främst förlagda under måndag till onsdag 15.30-22.15. Du kommer bli anställd av oss på StudentConsulting och jobba ute hos vår kund i Brunna. Vi ser gärna att du bor i närheten eller har tillgång till bil för att kunna ta dig ut till arbetspasset börjar. Vi jobbar med löpande urval och intervjuer och tillsätter tjänsten så snart vi har hittat rätt kandidat.

Detta söker vi:

* Du är student på minst 50% och kan uppvisa intyg på att du studerar minst 1 år framöver
* Du bor i närheten av Brunna, gärna körkort och tillgång till egen bil för att lätt kunna ta dig till arbetet
* Du är tillgänglig för arbete 3 vardagar i veckan
* Du har god erfarenhet av lagerarbete sedan tidigare

Vi söker dig som är noggrann, effektiv och trivs att jobba i ett högt tempo. Du ska vara självgående och gärna tävlingsinriktad, det är viktigt att inte chansa i arbetet utan våga fråga om man behöver hjälp. Vi ser att du är flytande i svenska och har en förståelse för siffror.

I den här rekryteringsuppdraget gör vi ett utdrag ur polisens belastningsregister och det är ett krav för tjänsten att man har ett register utan anmärkning
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
24 september 2024 (59 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com