Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Supply Chain specialist/Varuplanerare sökes för kommande uppdrag!

Sista ansökningsdag
25 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
11 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du utbildning inom ekonomi, Supply Chain Management eller logistik samt har tidigare erfarenhet av branschen? Har du sinne för siffror, är utåtriktad och positiv? Då kan vi ha tjänsten för dig

Information om uppdraget:

Vi söker nu för kommande uppdrag en analytisk och flexibel person som vill arbeta i en bred roll som Varuplanerare/Supply Planner hos vår kund.
Som huvudplanerare arbetar du med att sätta produktionsplanen för tilldelat sortiment. Din huvudsakliga uppgift är att driva processförbättringar inom planering. Vidare kommer du även att hjälpa och stötta interna kunder med systemsupport och Supply Chains processer. Du arbetar tillsammans andra funktionsgränser för att driva och delta i förbättringsarbete.


Den tilltänkta tjänsten är ett heltidsuppdrag för kommande behov hos vår kund. I anställningen kommer du vara anställd av oss på StudentConsulting men arbeta hos vår kund på deras kontor i Umeå.

Detta söker vi:

Vi söker dig som har en examen inom industriell ekonomi eller annat likvärdig utbildning med inriktning mot handel/logistik och som har relevant erfarenhet inom område. Vi ser positivt på om du har mer arbetslivserfarenhet än så. Erfarenhet av Oracle och Excel är meriterande för tjänsten. För att trivas i rollen som Supply Chain specialist är du som söker kommunikativ och ansvarstagande i ditt arbete. Du har en analytisk förmåga och en god känsla för kundservice. Vidare är du anpassningsbar då arbetet ständigt är i förändringar

Vi söker dig som är resultatorienterad, god analytisk förmåga, kvalitetsfokuserad och trivs med att arbeta i team. Då kund befinner sig i ett systembyte bör du trivas i en förändrade miljö som kantas av ett gott samarbete. Vi ser därför att du har lätt till att samarbeta, är flexibel, prestigelös och inte räds att ta för dig.

Känner du att denna tjänst lockar dig? Tveka då inte att skicka in din ansökan redan idag! Tjänsten tillsätts så snart vi hittat rätt person.

Sökord: Supply Chain specialist, Supply Chain

Sökord: Supply Chain specialist, Supply Chain
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com