Hoppa till innehåll
Rexel Sverige AB logotyp

Rexel söker Filialchef till Umeå och Örnsköldsvik

Sista ansökningsdag
25 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Publiceringsdatum
27 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Rexel är en ledande leverantör av elmaterial och lösningar här i Sverige. Vi har en stark ambition att bli en ledande kraft i omställningen till förnybar energi, och vi jobbar hela tiden för att göra installationer och infrastrukturer mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi sätter kunden i första rummet, och vårt engagerade team älskar att hitta lösningar som gör våra kunders vardag enklare.

Vi söker nu en affärsmässig och ledarorienterad Filialchef till våra filialer i Umeå och Örnsköldsvik

Arbetsuppgifter

I rollen som Filialchef är du en viktig nyckelperson för Rexels fortsatta framgång. Du har ett helhetsansvar för drift och utveckling för två av våra filialer i region Nord; Umeå och Örnsköldsvik. Detta innebär att du har ett kontinuerligt fokus på kunder, försäljning, lönsamhet, marknadsföring och inte minst medarbetarna. Tillsammans med säljteamet har du en nära och kontinuerlig kontakt med kunder för att skapa långsiktiga samarbeten och identifiera nya affärsmöjligheter som möter kundernas behov. Du sätter mål, planerar och följer upp aktiviteter för fortsatt tillväxt inom ditt område. Genom ett gott ledarskap och affärsmannaskap med fokus på kvalitet och resultat, uppnår ni tillsammans en ökad närvaro hos kund. Som Filialchef har du personalansvar för nio medarbetare. Du rapporterar till Regionchefen och ingår i regionledningen.

Kvalifikationer

Vi söker nu dig som har erfarenhet av att leda och utveckla försäljning och skapa resultat genom andra. För att trivas och lyckas i rollen bör du ha god kunskap inom elbranschen eller närliggande verksamhet. Det är en stor fördel om du har kännedom om marknaden, konkurrenter och att du har ett upparbetat och relevant nätverk. Du har goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel, samt grundläggande kunskaper inom ekonomi, det är en förutsättning för att lyckas i rollen. Vi ser gärna att du har erfarenhet av att driva förändringsarbete och att skapa tillväxt i en konkurrensutsatt miljö.

Personliga egenskaper

För att passa in hos vill vi att du har ett intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra, både internt och externt, och anstränger dig för att leverera lösningar. Du bidrar ofta med nya idéer och angreppssätt i frågor kopplat till kundnytta. Du har en förmåga att gå från ord till handling som leder till goda resultat och alltid med kundens behov i fokus. Du drivs av att motivera och utveckla dina medarbetare och håller dig samtidigt ständigt uppdaterad om utvecklingen på marknaden. Du är positiv och framåtlutad och räds inte att ta dig an en utmaning, eller två.

Kontakt med oss

Är du vår nya Filialchef? Sök tjänsten redan idag!

Vill du veta mer om jobbet eller oss på Rexel är du varmt välkommen att kontakta rekryterande regionchef Magnus Åsell som du når på telefonnummer 070-2712050.

Vill du veta mer om Rexel, titta in på www.rexel.se.

Om Rexel
Rexel är en av världens största energiteknikleverantörer med verksamhet i mer än 20 länder. Vi tror på att bidra med vår positiva energi i allt vi gör och varje dag guidar vi våra kunder genom utmaningarna i deras arbete för att göra installationer, infrastrukturer och fastigheter mer bekväma, säkra och energieffektiva. Vi kopplar samman och distribuerar morgondagens hållbara elektriska värld. Idag. Läs mer om Rexel på rexel.se och hur det är att jobba hos oss här.

Rexel. Electrifying solutions that make a sustainable future possible.

Inför rekryteringsarbetet har Rexel Sverige AB noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.
Rexel Sverige AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
25 oktober 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Rexel är en av världens största elgrossistkoncerner med verksamhet i 25 länder, vi har 24 000 anställda och omsatte 12,6 miljarder euro 2020. Rexel Sverige har en stark position på elmarknaden och erbjuder elmaterial och tjänster för alla typer av applikationer. Med vårt varumärke Rexolution bidrar vi till energieffektiva och hållbara affärer inom framför allt infrastruktur för elfordon, solenergi och teknik för lagring av el. Vi är drygt 700 medarbetare på knappt 60 platser. Vi har gjort ett aktivt val att ta täten inom förnybar energi och hållbara lösningar som energieffektiviserar Sverige. Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

Läs mer om Rexel på rexel.se