Hoppa till innehåll
Elis Textil Service AB logotyp

Kundservicemedarbetare

Sista ansökningsdag
06 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Publiceringsdatum
15 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Välj inte Elis om du inte gillar teamwork...

...men om du vill vara del av ett företag som är ledande inom cirkulära tjänster och tror på såväl individuell som kollektiv framgång - välkommen till oss!

Med vår hjälp har svenska företag och organisationer kunnat omge sig med hela och rena textilier sedan 1950. Sedan dag ett har vi hyrt ut, hämtat, tvättat och lagat - om och om igen med kundens behov i centrum. Hundratusentals arbetskläder, mattor, torktrasor, bädd-, bad- och bordstextilier cirkulerar dagligen mellan Elis tvätterier och kunder inom vård och omsorg, industri, handel, renrum, hotell och restaurang.

Vi är ett av Sveriges 500 största bolag och har av Karriärföretaget blivit utsedda som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare 2023 och 2024!


Kundservicemedarbetare i världsklass med placering i Umeå

Vår kärnverksamhet är att vi levererar hyr- och tvättlösningar till företag inom bl.a. industri och verkstad. Vi erbjuder våra kunder entrémattor, arbetskläder, skyddskläder, skor och hygienkoncept, allt i ett cirkulärt flöde. Utöver hyrlösningar erbjuds även kringtjänster i form av smarta logistiklösningar. Anläggningen servar ca 2700 leveransadresser i Västerbotten och vi är drygt 35 medarbetare. 

Tjänsten
Som kundservicemedarbetare är du en självgående och engagerad person som brinner för att ge service, vårda våra befintliga kunder och drivs av att göra goda affärer. Du kommer att ingå i ett kundserviceteam som består av drivna och engagerade kollegor.

Mer specifikt innebär tjänsten som kundservicemedarbetare:

  • Hantera inkommande ärenden från kunder och ge fantastisk service
  • Vara en support- och servicefunktion till anläggningens samtliga kunder
  • Informera kunder om alla våra produktområden och nyheter
  • Samarbete med sälj, produktion, distribution och lager
  • Reklamationshantering, debiteringar/krediteringar
  • Löpande administrativa uppgifter såsom orderhantering, avtalsregistrering, uppdatering av prislistor mm.  

Vad har Kristin Eriksson, kundservicechef, att säga om tjänsten och företaget?

"Som en del av Elis, möts du med öppna armar vart i landet du än möter en kollega! Vi är ett stort familjärt team som genuint stöttar och hjälper varandra att nå våra uppsatta mål.

Som kundservicemedarbetare blir du del av ett härligt gäng som drivs av att ge en fantastisk service till våra kunder. Vi är ett team med ett högt engagemang, stor lojalitet och vi har roligt tillsammans. Jag söker nu efter en ny stjärna som kan komplettera oss, dela våra värderingar och ambitioner och som kan bidra med sina unika styrkor!"

Vem är du?
Som person upplevs du som positiv och lösningsorienterad och har ett stort engagemang i det du gör. Våra kunder ska få den bästa servicen och rådgivningen och ska känna sig nöjda och sedda efter varje kontakt! Det är viktigt att du har samma inställning. Du är effektiv och kan strukturera din vardag, är bra på att uttrycka dig i tal och skrift och är en lagspelare. I denna rekrytering kommer vi att lägga stor vikt vid personliga egenskaper.

Vad kan du?
För rollen som kundservicemedarbetare är erfarenhet av kundkontakter och service ett måste och vi ser även att du har som lägst gymnasieutbildning. Du har mycket god datorvana och körkort krävs för tjänsten. 

Varför ska du välja Elis?
Vi är ett företag som driver den cirkulära omställningen med ett stort fokus på ett mer hållbart samhälle! Vi erbjuder dig en heltidsanställning i ett stabilt företag med en trevlig arbetsmiljö och kompetenta kollegor. Du kommer att få både produktutbildning och löpande coachning och det finns goda framtida utvecklingsmöjligheter inom företaget. Vi lever efter de värderingar som alltid har utgjort Elis ryggrad: Respekt för andra - Att vara en förebild - Integritet - Ansvar. De ger en referensram, som vägleder våra handlingar och inspirerar våra val.  

Kontakt och ansökan
Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Kristin Eriksson, kundservicechef, på telefon 070-299 93 90

Välkommen att registrera din ansökan med ett personligt brev och CV genom länken nedan. Vi tillämpar löpande urval vilket innebär att tjänsten kan tillsättas innan sista ansökningsdag löpt ut - så skicka in din ansökan redan idag!

Sista ansökningsdag är söndagen den 6 oktober 2024. 

Välkommen med din ansökan!

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Elis är ledande inom textilservice både i Sverige och Europa. Vi skapar mervärden för kunden genom att ta hand om hanteringen av arbetskläder, bädd- och badlinnen, hygienutrustning och golvvård. För att frigöra tid och pengar för kunden erbjuder vi våra produkter och tjänster i totalekonomiskt fördelaktiga hyrkoncept. Elis är ett börsnoterat franskt bolag. I Sverige är vi 1600 medarbetare och omsätter 2,5 miljarder kronor. Huvudkontoret ligger i Malmö och vi har 24 anläggningar spridda över landet. 

Elis Textil Service AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
06 oktober 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Säljpoolen är ett av landets ledande rekryteringsbolag och rekryterar ledare och specialister inom sälj och marknad. Vi hjälper säljare, Key Account Managers, chefer och marknadspersonal ta nästa steg i karriären och det finns alltid många intressanta tjänster hos oss. Gå med i vårt nätverk och bli kontaktad när rätt tjänst dyker upp. 
https://register.masterhelp.se/candidate/signup