Hoppa till innehåll
Sista ansökningsdag
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Publiceringsdatum
18 september 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Om jobbet

Din & Min Omsorg - det lilla företaget med stor omsorg - är ett privat alternativ för val av hemtjänst. Vi är lokala och har framgångsrikt verkat i Umeå kommun sedan 2013. Just nu har vi ett 70-tal anställda. Vi arbetar varje dag för att hemtjänsten skall upplevas och inte genomlevas!

Våra ledord är och ska alltid genomsyras av kontinuitet, respekt och humor. Vi har en prestigelös arbetsmiljö där humor och glädje är viktigt.

Arbetsuppgifter

Som teamledare ansvarar du för schemaläggning och planering av kundernas insatser. Du hanterar kommunikationen med våra kunder och kontakter med biståndshandläggare och andra vårdgivare som är involverade i deras omsorg.

Du arbetsleder medarbetarna i ditt team och ansvarar för att verksamhetens rutiner och policys efterlevs i det dagliga arbetet. Du har personalansvaret för ditt team och i samarbete med verksamhetsansvarig och vår stab hanterar du rekrytering, medarbetarsamtal, lönesättning och arbetsmiljöfrågor.

Kvalifikationer

Du har minst två års erfarenhet av liknande arbetsuppgifter i vår bransch och i grunden en utbildning som exempelvis undersköterska eller socionom.

För att trivas i din roll hos oss bör du ha utpräglad samarbetsförmåga där du har lätt för att skapa relationer. Du inger förtroende och kommunicerar på ett tydligt och konstruktivt sätt.

Du har förmåga att strukturera både ditt eget och dina medarbetares arbete och är van att ha många bollar i luften samtidigt och vet hur du ska prioritera när tempot är högt.

Vi söker dig som är engagerad, glad och prestigelös och som verkligen brinner för omsorgen och därmed vill vara med att hållbart driva Din & Min Omsorg framåt tillsammans med oss!

Urval sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
18 oktober 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se