Hoppa till innehåll
Caverion logotyp

Servicechef inom Ventilation till Caverion

Sista ansökningsdag
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Publiceringsdatum
30 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Har du lång erfarenhet av att arbeta med ventilation? Är du en duktig ledare och känner att det är dags att utvecklas vidare i karriären? Ta chansen att bli del av Caverion, ett härligt gäng med gedigen erfarenhet där alla hjälps åt!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker en Servicechef inom ventilation till Caverion. Tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Professionals Nord och att du anställs direkt hos Caverion.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Caverions önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till josefine.haggstrom@pn.se

Du erbjuds
Hos Caverion kommer du att arbeta tillsammans med erfarna kollegor i en platt organisation där lagandan är viktig. Utöver ett givande och viktigt arbete erbjuds du friskvårdsbidrag, sex veckors semester, och många andra förmåner.

Arbetsuppgifter
Gruppen som du kommer ansvara över är självgående och har lång erfarenhet i branschen. De ser nu fram emot att välkomna en ny ledare som sätter lager före jaget och tillsammans vill utveckla Caveron till nästa nivå. Som Servicechef inom ventilation kommer dina arbetsuppgifter att variera vilket ger dig en rolig och dynamisk vardag. Du kommer bland annat att leda projekt, hitta nya affärsmöjligheter och sälja in nya uppdrag, samt förhandla om- och skapa avtal. Vidare kommer du att coacha, stötta och leda din arbetsgrupp.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Leda projekt
  • Personalansvar
  • Avtal
  • Hitta nya affärsmöjligheter & utveckla befintliga
  • Coacha, leda och stötta gruppen
  • Veckoplanering av arbeten
Vi söker dig som:
Har relevant erfarenhet från branschen sedan tidigare där du antingen kommer från ventilationssidan, eller där du fått dina kunskaper inom ventilation genom att exempelvis arbeta som teknisk förvaltare. Kompetensen inom ventilation hos Caverion är stor, vilket öppnar upp för fler potentiella yrkesbakgrunder. Vi ser gärna att du har erfarenhet som ledare sedan tidigare och tycker om att arbeta i en platt organisation. Har du erfarenhet av OVK, avtal och/eller fastighetsförvaltning är det meriterande men inget krav.

Vi tror att dina personliga egenskaper är avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen hos Caverion.

Du är en lagspelare som trivs i en platt organisation där all kompetens tas tillvara på och där man hjälper varandra, både inom arbetslaget och inom företaget i stort. Vidare ser du med ödmjukhet på rollen och trivs i relationsbyggande med kunder och medarbetare. Vi tror att du är en trygg person med hjärtat på rätt ställe och där en nyfikenhet för att utvecklas vidare finns. Körkort B samt svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten.

För att kunna arbeta i de många säkerhetsklassade uppdrag som Caverion tar sig an krävs det att du är svensk medborgare. Slutkandidat kommer att säkerhetsprövas.

START: Omgående/enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Josefine Häggström, josefine.haggstrom@pn.se

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Caverion logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
29 september 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi formas av våra omgivningar. Genom att göra de smarta och hållbara ser vi till att företag och omvärld lyckas och att människor mår bra. Bättre boendemiljöer, mer produktiva arbetsplatser, tryggare resor. Du kan vara säker på att vi leder rätt genom hela livscykeln - från rådgivande tjänster, design och konstruktion, till projekt, tekniskt och industriellt underhåll och fastighetsförvaltning - för byggnader, infrastruktur och för industrier. Building Performance - för dig, din verksamhet och för vår omvärld