Hoppa till innehåll
Borga Plåt AB (Umeå) logotyp

Entreprenadsäljare Norrland

Sista ansökningsdag
16 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vill du vara med och fördjupa Borgas etablering som stålhallsleverantör i Västerbotten/Norrbotten? Motiveras du av aktiv kundbearbetning och har en flerårig erfarenhet som byggteknisk säljare med inriktning entreprenader eller projektledare inom bygg. Som en del av vår fortsatta tillväxt i Norra Sverige söker vi nu en entreprenadsäljare. 
Om tjänsten
Borga Plåt AB säljer stålhallar till flera olika branscher såsom handel, industri, logistik, ridsport samt lantbruk. Som säljare hos Borga Plåt AB ansvarar du för hela försäljningsprocessen kring de stålhallar vi säljer och levererar, från första kundkontakt till signerat avtal. Du förväntas attrahera nya kunder och sköta relationen med Borgas befintliga kundbas genom proaktivt arbete, inklusive nätverkande och deltagande i mässor.  Exempel på arbetsuppgifter
  • Utföra behovsanalyser för att förstå kundens specifika krav och önskemål
  • Kalkylera och ta fram konkurrenskraftiga offerter. 
  • Följa upp och driva säljprocessen framåt mot avslut
  • Säkerställa att kundens behov matchar Borgas breda sortiment av stålhallar. 
När avtalet är på plats sker en överlämning till våra projektledare, som tar över och planerar byggnationen. Du spelar en nyckelroll i att lyssna in kunden och föreslå den bästa lösningen, samtidigt som du bidrar med din produktkunskap och förståelse för marknaden. Tjänsten är på heltid med placering i Umeå, Skellefteå eller Luleå beroende på var du bor. Resor är en del av tjänsten, men du har friheten att påverka och planera resorna.
  Om dig
För dig att vara bekväm i rollen behöver du ha ett utvecklat affärssinne, vara lyhörd och utåtriktad samt ha förmåga att bygga nätverk och skapa goda relationer. Det är också viktigt att du drivs av att arbeta mot uppsatta mål och arbetar strukturerat för att uppnå resultat med bibehållen hög kvalité. Våra kunder ser våra säljare som byggtekniska rådgivare och efterfrågar gärna vår specialistkompetens. Du bör således besitta gedigen byggteknisk kunskap och förståelse för byggprocessens alla faser för att vara kapabel att assistera våra kunder. 

Vi ser att du har erfarenhet inom försäljning och inom ett liknande arbete inom byggbranschen. Där har du skaffat dig erfarenhet av projektering inom bygg, försäljning av totalentreprenader samt införsäljning/kalkylering/ upphandling/ bygglov/ kontakter med underentreprenörer m.m. 

I tidigare tjänster har du därför agerat rådgivare åt kund och är van att ärligt vägleda kunden till rätt beslut samt att du är transparant med förväntningar på kunden i hela försäljningsprocessen. Det är även självklart för dig att göra det du kan för att skapa rätt byggnad till rätt pris för kunden samtidigt som affären blir lönsam för Borga.

Du kan ha haft en roll som teknisk säljare, projektledare inom bygg, byggledare, arbetschef, installationssamordnare eller liknande. Du behöver också ha med dig kompetens inom entreprenadjuridik, bygglovsförfarandet, BAS U, BAS P samt byggregler såsom PBL, BBR, EKS. I arbete ingår också att kunna kunna kommunicera flytande på engelska både i tal och skrift.

Vi ser helst att du är bosatt i Umeå, Skellefteå eller Luleå, men vi välkomnar också ansökningar från andra orter längs Norrlandskusten. Om Borga

Borga Plåt AB är en plåttillverkare och hallbyggarkoncern med rötterna i Skaraborg och en verksamhet som sträcker sig ut i Europa. Företaget grundades 1973 och har sedan dess blivit en ledande aktör inom bygg- och plåtbranschen, både i Sverige och internationellt. Borga är särskilt känt för sina egenproducerade tak- och väggplåtprodukter, som tillverkas i företagets egna fabriker, vilket garanterar hög kvalitet och flexibilitet i leveransen.

Företaget erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter, däribland stålbyggnader, byggkomponenter, montagetjänster samt teknisk support. Genom att kombinera sin kompetens inom design, produktion och byggnation erbjuder Borga kompletta lösningar, från projektering till färdigt byggprojekt.

Borgakoncernen omsatte ca 763 MSEK 2022 och hade ca 397 anställda inom koncernen.

Våra medarbetare och deras kunskaper är avgörande för Borgas framgångar. Med den insikten som grund har vi en uttalad, tydlig målbild inom personalutveckling.  Vi är en arbetsplats med tempo, operativt som i utvecklingsfrågor. Förändring är det enda som är konstant.

Hos oss är du inte en bit i ett jättepussel, hos oss är alla hörnstenar! Borga erbjuder en arbetsplats med tillväxt och som befinner sig i ständig utveckling. Vårt mål är att erbjuda en professionell arbetsmiljö med fokus på personalutveckling och löpande förbättring av våra processer. Vi erbjuder dig...
  • En tillsvidareanställning på 100%, inklusive 6 mån provanställning med tänkt placering vid Borgas försäljningskontor i Umeå, Skellefteå eller Luleå. 
  • En arbetsplats där vi har kul tillsammans och hjälps åt för att vi ska må bra och finna den bästa lösningen för Borga och kunden.
  • Förtroendetid med frihet under ansvar.
  • En marknadsmässig, fast månadslön lön i kombination med en individuell säljbonus samt utöver det en gemensam årlig bonus för samtliga anställda.
  • Andra förmåner såsom tjänstepension, hälsoundersökning via företagshälsovård, friskvårdsbidrag samt möjlighet att teckna en privat sjukvårdsförsäkring.

Vad händer när du har sökt tjänsten?

I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup och du visar intresse för tjänsten via www.onepartnergroup.se/umea. För frågor och liknande är du välkommen att ta kontakt med Andreas Lindqvist på andreas.lindqvist@onepartnergroup.se, senior rekryterare.

Gällande ansökan så sker det via annonsen på OnePartnerGroups hemsida, vi hanterar inte ansökningar via mail på grund av GDPR.
Välkommen med din ansökan!

Borga Plåt AB (Umeå) logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
16 oktober 2024 (34 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi på OnePartnerGroup jobbar med rekrytering, bemanning och utbildning och är din bästa kollega i karriären när du söker jobb. Oavsett om du letar efter ditt första jobb, är en erfaren specialist eller vill utvecklas som ledare kan vi hjälpa dig att hitta ett jobb som passar dig, antingen som anställd hos oss eller genom att du blir rekryterad till företag vi samarbetar med. Med lokal förankring på ett 50-tal orter, från Malmö i söder till Kalix i norr, finns vi alltid nära dig.