Hoppa till innehåll

Kundmottagare till MABI Hyrbilar i Umeå

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

I vårt team blir du en servicehjälte för det är det vi arbetar med om dagarna: att se till att kunderna blir nöjda och kommer tillbaka till oss!

MABI Hyrbilar är ett svenskt hyrbilsföretag som finns med uthyrnings stationer över hela landet. Till vår uthyrningsstation i Umeå söker vi nu en som som gillar att arbetsdagarna ser olika ut i veckan. Vi vill att du möter våra kunders behov med kunskap, professionalitet och ett välkomnande leende. Har du inte arbetat inom branschen tidigare får du utbildning av oss.

Hur ser en arbetsdag ut?

Det handlar bland annat om att säkerställa att kunden får en optimal service från det att hen stiger in till det att hen rullar iväg i en av våra hyrbilar. Administrativa arbetsuppgifter kommer vara en större del av jobbet då just du blir den avgörande pusselbiten för att det vardagliga ska fungera. Den främsta uppgiften är att kunna erbjuda en så smidig och problemfri upplevelse som möjligt för kunden. Det är med andra ord ett rörligt och roligt arbete när man gillar att det händer saker under arbetsdagen!

Du ska ta emot och hyra ut bilar samt vara delaktig i kringliggande administrationen som finns runt detta. Till exempel göra bokningar, svar på frågor och funderingar som kunder har på plats samt även via mail och telefon. Hantera fakturering och förfallolistor. Skadehantering och försäkringsfrågor. Bilplanering för kommande bokningar och leveranser. Kunna hjälpa vid leveranser av bilar i Umeå samt även tankning vid behov. Men tjänsten är i huvudsak mestadels administrativ.

Det är med andra ord ett rörligt och roligt arbete när man gillar att det händer saker under arbetsdagen! Passar dig som tycker om att arbeta organiserat och inte är rädd för kundkontakt.

Visst låter det här som jobbet för dig?

Du har B-körkort med behörighet för manuell växellåda. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet inom serviceyrket som inneburit många kundkontakter i det dagliga arbetet. Du har goda kunskaper i svenska och engelska.

Arbetstiderna är främst måndag till fredag 08.00 - 17.00

Vår rekryteringsprocess

Vi kallar till intervjuer löpande under tiden istället för att vänta tills ansökningstiden har gått ut. Om vi hittar rätt kandidat kan annonsen tas bort före sista ansökningsdag.

Ansökan ska skickas i formuläret via bifogad länk

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 september 2024 (65 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se