Hoppa till innehåll
Veidekke logotyp

Vi växer och söker fler Kalkylatorer till Region Nord

Publiceringsdatum
10 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu
Har du goda kunskaper inom betong och mark- och anläggning? Har du ett sinne för affärer och vill bidra med smarta lösningar? Då kan detta vara jobbet för dig! Veidekkes Anläggningsverksamhet i Nord växer och vi söker nu fler kalkylingenjörer till vårt kalkylteam.

Vilka är vi?

Veidekke är inget vanligt byggföretag. Visserligen bygger vi allt från broar, bostäder, vägar och tunnlar, men det är vår syn på människor som är annorlunda. Veidekke är en idé om hur människor tillsammans kan skapa goda resultat. Vi är ett värderingsstyrt bolag med djupa rötter och modiga ställningstaganden som tror på involverande krafter och kollektiv intelligens – att olika kompetenser och infallsvinklar ger ett bättre slutresultatVi brukar säga att vi bygger TEAM som bygger broar, vägar, bostäder och tunnlar.Veidekke är Skandinaviens fjärde största bygg- och anläggningsföretag med en total omsättning på ca 39 mdr NOK (2022). På Region Nord har vi anläggningsverksamhet och arbetar med flera spännande projekt i vår stora geografi. Vi jobbar till exempel just nu med allt från broprojekt i Timrå och Norrbotniabanan i Umeå till förberedande arbeten för kyrkflytten i Kiruna. Vi är idag cirka 150 medarbetare på regionen.

Vem är du?

Kanske har du tidigare arbetat som Kalkylator, Entreprenadingenjör, Projektingenjör alternativt arbetat i en produktionsledande befattning och vill nu utveckla din kompetens och arbeta i en roll som spänner över både kalkyl och entreprenadingenjörsområdet. Resor förekommer i tjänsten men sker inte frekvent. Det här jobbet passar dig som behöver en mer fast punkt i arbetet. Som person är du nyfiken, analytisk, strukturerad och har en näsa för affärer. Du trivs med att hantera data och arbeta strukturerat mot tydliga deadlines.

Vi erbjuder dig:
 • En nyckelroll i företaget där du kan göra stor skillnad
 • Arbete i en roll som spänner över både kalkyl och entreprenadingenjörsområdet och som varierar över året med projekten
 • Möjligheten att räkna på en bred variation av spännande projekt
 • Att vara en del av en familjär och lärande arbetskultur där värderingar och involvering står i centrum.
 • En trygg och stabil arbetsgivare med korta beslutsvägar, enkla rutiner och effektiva arbetssätt.
 • Konkurrenskraftiga villkor
 • Delägarskap, alla medarbetare erbjuds att bli delägare. Vår tro är att delägarskap gör det ännu roligare att jobba
Rollen som kalkylator

Rollen som kalkylingenjör är flexibel och har tydliga deadlines. Dina arbetsuppgifter varierar över året och med projekten. Du är med från anbudsstart till färdigt anbudsförslag och överlämnande till projektet. Du kommer att ingå i vårt kalkylteam. I teamet hjälps vi åt att planera arbetet tillsammans med övriga roller och funktioner i regionen. Tillsammans använder vi våra kunskaper för att hitta de bästa lösningarna. Du kommer även att vara med vid uppstart av projekt vilket innebär ett nära samarbete med inköp, platsledning och produktionspersonal. Att skapa nya kundrelationer är en del av vardagen.

Vi söker dig som har:
 • Ingenjörsutbildning/byggteknisk utbildning eller motsvarande erfarenhet
 • Erfarenhet och kunskaper inom betong och /- eller mark och andra typerav anläggningsprojekt
 • God byggteknisk förståelse
 • B-körkort
 • Erfarenhet av MAP, CAD, Powerprojekt och Bluebeam är ett plus men inget krav
Varmt välkommen att skicka in din ansökan!

Ansök senast 2024-08-31. På grund av semestertider kan svar dröja längre än vanligt.

Placeringsort är Umeå eller Luleå alternativt annan ort inom Region Nord enligt överenskommelse.

Vi verkar för en drogfri arbetsmiljö, därför genomförs alkohol- och drogtest innan anställning.

Vid frågor är du välkommen att kontakta:

Kalkyl och Inköpschef, Björn Andersson 072-534 10 08

HR Business Partner, Monica Olofsson 076-128 69 80
Veidekke logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
31 augusti 2024 (44 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Veidekke är en av Skandinaviens största entreprenörer. Företaget utför alla typer av bygg- och anläggningsuppdrag, underhåller vägar och tillverkar asfalt, krossad sten och grus. Engagemang och lokalkännedom präglar verksamheten. Omsättningen är cirka 38 miljarder norska kronor och hälften av de 8 100 anställda äger aktier i företaget. Veidekke är noterat på Oslo Börs och har alltid gått med vinst sedan starten 1936.