Hoppa till innehåll

Financial Assistant till W3 Energy

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Engagerad Redovisningsassistent till W3 Energy i Umeå

Vi söker en engagerad redovisningsassistent till vårt finansteam på vårt huvudkontor i Umeå.

Är du ordningsam, gillar ekonomi och teamarbete samt söker en utvecklande arbetsplats i tillväxtfas, då är W3 ett företag för dig. Vi kommer att utmana dig, stötta dig och framför allt kommer vi att tro på dig! Tillsammans utvecklas vi, skapar kvalité i vårt arbete och har roligt på jobbet.

Om företaget

W3 Energy är en ledande aktör på den nordiska energimarknaden och vår kärnverksamhet är att förvalta vindkraftparker. W3 Energy har i dag både teknisk och finansiell förvaltning av ca 32% av Sveriges totala vindkraftskapacitet. I dagsläget är vi ca. 50 medarbetare fördelade på våra tre kontor (Umeå, Skellefteå och Piteå). Vi har vårt huvudkontor och finansiella center i Umeå och som en del i vår finansavdelning kommer du att ingå i ett fantastiskt team på ca 8 redovisningsekonomer. I Umeå sitter även delar av vår analysavdelning, våra financial controllers och våra financial asset managers.

Vi erbjuder dig en spännande vardag inom en hållbar och ständigt föränderlig bransch. Vi erbjuder dig en arbetsplats där det finns utvecklingspotential och där balansen mellan fritid och arbete är i fokus. Vi erbjuder dig bra förmåner och flexibla arbetstider, fantastiska kollegor och mycket mer!

Dina arbetsuppgifter

Dina främsta arbetsuppgifter kommer att vara löpande redovisning, bankbetalningar, fakturahantering och avstämningar. Våra kunder är ofta internationella vilket gör att vi arbetar i en spännande och expansiv miljö där både engelska och svenska är en del av vår vardag.

Du kommer att jobba i ett eller flera kundteam, som består av ca 2–10 personer från olika delar av organisationen (teknik, ekonomi, analys, IT, el). Våra kundteam har ett mycket nära samarbete med varandra.

Utöver kundteamen arbetar du även tätt ihop med övriga kollegor inom finansteamet där vi dagligen bollar, hjälper, utvecklar, utmanar, stöttar och backar upp varandra och delar många skratt ihop.

Din bakgrund

Du bör ha en eftergymnasialutbildning inom ekonomi. Eftersom flera av våra kunder verkar inom en internationell miljö med koncernspråk på engelska så du bör vara väl förtrogen med engelska både i tal och skrift. Erfarenhet av affärssystem/redovisningssystem/digital fakturahantering är meriterande men inget krav. Du bör dock ha generell systemvana och goda kunskaper i Officepaketet, framför allt Excel.

Vi söker dig som har en god kommunikations- och samarbetsförmåga och ett systematiskt arbetssätt. Som person är du strukturerad och har ett stort driv och engagemang för både kunden och W3 Energy. Du räds inte att ta för dig, har lätt att anpassa dig till nya situationer och har förmågan att arbeta med flera olika typer av uppgifter i din roll.

Information och kontakt

Omfattning: 100%

Sista ansökningsdag: 2024-08-11

Placeringsort: Umeå

Urval sker löpande

Hemsida www.w3e.se

Observera att ansökningsperioden sträcker sig över semestermånader. Urval kommer ske löpande under juni. Under juli kommer rekryteringsprocessen vara pausad pga semester för att sedan (om behov finns) tas upp igen under augusti.

Frågor om tjänsten hänvisas till Financial Manager Sofia Viklund 073-80 60 616 alt. sofia.viklund@w3e.se. HR-relaterade frågor hänvisas till HR Manager Marika Zakrisson 076-81 61 958 alt. marika.zakrisson@w3e.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
11 augusti 2024 (46 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se