Hoppa till innehåll

Större rad som personlig assistent till man med musikintresse

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

En av våra kunder, en lugn och levnadsglad man med en fysisk funktionsnedsättning söker fler assistenter till sitt team för arbete på fast schemarad.

Vi söker dig som har en positiv inställning till livet och som har en känsla för hur det är att arbeta i en annan människas hem. Du har god svenska så att ni kan kommunicera obehindrat. Detta uppdrag kan vara av lugn karaktär vissa tider på dygnet. Därför är det viktigt att du både kan hantera ett högt- och ett lugnare tempo. Det är meriterande om du har några års erfarenhet av vård och omsorg men det viktigaste är att du och vår kund trivs ihop. Vi ser gärna att du har körkort och kan köra kundens bil.

Dina arbetsuppgifter är att stötta kunden i sin vardag där funktionshindret utgör ett hinder. Det innebär att följa med på aktiviteter, förflyttningar, hygiensituationer, hurhållsgöromål osv.

Tjänsten är på ca 90% och arbetstiderna är förlagda över dag och natt. På natten är det 6h väntetid och då sover assistenterna i ett angränsande rum med eget badrum, kylskåp, tv och förvaringsmöjligheter.

Dagpassen är mellan kl 7-16 eller kl 8-17. Nattpassen är mellan kl 16-07 eller kl 17-09

Tillträde till tjänsten sker omgående eller enligt överenskommelse.

Intervjuer sker löpande och tjämnsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut.

Trygg Assistans är ett litet och familjärt företag med kunden och dennes assistenter i fokus. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Varje grupp har en egen kund-och personalansvarig som ser till att du trivs och får den hjälp du behöver för att lyckas i ditt arbete. Hos oss känner vi varandra – här är ingen anonym

Eftersom vi känner våra kunder väl, sköter vi vår egen rekrytering. Därför undanber vi oss vänligen men bestämt all kontakt från rekrytering-och bemanningsföretag

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
25 augusti 2024 (29 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se