Hoppa till innehåll

Kund- och personalansvarig inom personlig assistans

Publiceringsdatum
23 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vi söker nu en kund- och personalansvarig inom personlig assistans som vill leda och utveckla den personliga assistansen för ett antal av våra kunder och assister.

Som kund- och personalansvarig hos oss är du med och ansvarar för att våra kunders assistansbeslut verkställs enligt gällande lagstiftning, särskilda önskemål och behov samt företagets riktlinjer. Du har även personalansvar över ett antal personliga assistenter. Det innefattar personal- och resursplanering, rekrytering, arbetsmiljöarbete, kvalitetsarbete, ekonomi mm.

Vårt arbetssätt: Här går laget före jaget! Vi arbetar nära varandra, våra kunder och assistenter vilket skapar en familjär känsla som vi känner stolthet över.

Vi söker dig som brinner för våra kunder och assistenter på samma sätt som vi gör! Du är en prestigelös lagspelare med god känsla för service vilket innebär att du är pålitlig och flexibel. Du drivs av utvecklig, problemlösning och delaktighet och du hugger i där det behövs. Arbetet kan bitvis vara stressigt, därför är det viktigt att du besitter personlig mognad och kan hantera utmaningar på ett konstruktivt sätt.

Din kompetens och erfarenhet: Vi söker dig som har lämplig högskoleutbildning som till exempel socionom, socialpsykolog, personalvetare eller annan utbildning alternativt förvärvad erfarenhet som vi bedömer likvärdig. Det är meriterande om du själv arbetat som personlig assistent eller i annan LSS-verksamhet. God svenska är viktigt och körkort är ett krav.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetstider: Dagtid måndag- fredag samt beredskap via företagets jourtelefon enligt rullande schema.

Intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden gått ut. Vänta därför inte med din ansökan! Märk din ansökan med "Kund-och personalansvarig"

Trygg Assistans är ett litet och familjärt företag med kunden och dennes assistenter i fokus. Vi tillämpar kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag. Varje grupp har en egen kund-och personalansvarig som ser till att du trivs och får den hjälp du behöver för att lyckas i ditt arbete. Hos oss känner vi varandra – här är ingen anonym

Eftersom vi känner våra kunder väl, sköter vi vår egen rekrytering. Därför undanber vi oss vänligen men bestämt all kontakt från rekrytering-och bemanningsföretag.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
15 augusti 2024 (19 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se