Hoppa till innehåll

Fastighetsförvaltare

Publiceringsdatum
22 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sveafastigheter äger, förvaltar och utvecklar hyresrätter över hela Sverige. Vi arbetar för att erbjuda en bredd av hyresrätter som står sig över tid där människor trivs och känner sig trygga.

Om tjänsten

Till vårt nya kontor i Umeå söker vi en affärsmässig och driven förvaltare som vill ansvara för vårt fastighetsbestånd och påverka utvecklingen framåt. Du och ditt team, som kommer att bestå av en uthyrare och tre fastighetstekniker, kommer tillsammans arbeta för att åstadkomma gott resultat och hög kundnöjdhet. För att stötta er till framgång kommer du att ha ett nära samarbete med Sveafastigheters engagerade områdeschef i Region Norr.

Som förvaltare har du budget- och resultatansvar och arbetar med att förbättra driftnettot genom utveckling och värdeskapande åtgärder i fastighetsbeståndet. Beståndet består primärt av fastigheter i Umeå och över tid kan det utökas att inkludera även Sundsvall och Östersund. Du kommer att arbeta med underhållsplanering, affärsplaner, upphandlingar och ha nära kontakt med hyresgästerna. I din roll har du även ansvar för arbetsmiljön arbetsplatsen.

Tjänsten är en tillsvidareanställning från 1 december.

Din profil

Vi tror på lokal närvaro och som förvaltare hos oss vill vi att du ska kunna ta snabba och välgrundade beslut. I och med att kontoret är under uppbyggnad är det en fördel att ha ett brett kontaktnät i Umeå och att du trivs med att bygga relationer inom näringslivet är givet.

Du har har relevant utbildning inom fastighetsförvaltning och erfarenhet av bostadsförvaltning. För att lyckas i rollen krävs tidigare arbetslivserfarenhet inom budgetarbete, ekonomisk rapportering och/eller projektledning samt teknisk förståelse för fastigheter.

För denna tjänst hanterar du svenska och engelska väl i tal och skrift. B-körkort är ett krav då resor förekommer.

Ansökningsprocessen

Vi tar löpande emot ansökningar och på grund av semesterperiod kommer urvalsarbetet att påbörjas den 12 augusti. Du är varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Om Sveafastigheter

Välkommen till ett spännande bolag som ständigt förnyas och växer. Vi är ett bolag som arbetar hårt - och har kul på vägen. Hos oss får du möjlighet att vara med och och vara en del av en innovativ organisation som ständigt strävar efter att förnya och förbättra sig. Hos oss bidrar du till att skapa ett hållbart samhälle både socialt och miljömässigt. Vi satsar framåt och bygger trygga boenden för framtiden.

Läs mer om oss på vår hemsida www.sveafastigheter.se

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (20 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se