Hoppa till innehåll
StudentConsulting logotyp

Engagerad mjukvaruutvecklare sökes med start omgående!

Sista ansökningsdag
12 september 2024 (13 dagar kvar)
Publiceringsdatum
23 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du en nyfiken och engagerad mjukvaruutvecklare som vill bli en del av ett av de största teknikföretagen i Norden? Då kan detta vara rollen för dig! Vi söker en mjukvaruutvecklare som vill ansluta sig till vår kund.

Information om uppdraget:

Vad kommer dina arbetsuppgifter vara:
Du kommer att utveckla avancerade tekniska lösningar inom 4G och 5G tillsammans med våra kunder och i nära samarbete med kollegor i Agilt Scrum-team över hela världen.

Du och dina kollegor kommer att hitta sätt att förbättra och utveckla framtidens lösningar.Utvecklingsprocessen sträcker sig genom analys/studie, implementering och testning, vilket passar dig som drivs av metodiskt problemlösande. Koden ligger nära hårdvaran men med ett tydligt abstraktionslager som gör den mjukvaruorienterad.

Du kommer att arbeta tätt tillsammans med andra utvecklare, arkitekter och systemansvariga för att lösa teamets uppgifter.
Denna position passar dig som söker ett långsiktigt engagemang med stora möjligheter till fördjupad inlärning inom stora och komplexa mjukvarusystem.

Detta söker vi:

* Vi tror att du förkroppsligar våra värderingar.
* Vi sätter kunden i fokus i allt vi gör
* Vi samarbetar målmedvetet för att nå rätt resultat
* Vi strävar ständigt efter att lära oss mer och att bli världsledande o
* Vi bygger förtroende genom att alltid vara genuina och agera som goda förebilder
* Du är ansvarstagande, öppen och generös
* Som person är du analytisk och tålmodig när du ställs inför ett problem eller en utmaning
* Vi förväntar oss att du har ett högt mått av självledarskap
* Du har en examen i datavetenskap eller liknande, med C/C++ som en del av utbildningen, på kandidat- eller masternivå.
* Vi ser gärna att du har minst tre års yrkeserfarenhet

Vi erbjuder dig professionell utveckling, meningsfulla projekt, en öppen kultur och en utmärkt balans mellan arbete och fritid! Du får möjligheten att forma framtiden inom en växande, snabbt utvecklande och viktig sektor. Vi tror att vår organisationskultur är en avgörande faktor för att du ska lyckas. Vi tillhandahåller en flexibel hybrid arbetsmodell som en del av vår kultur och arbetssätt. Slutligen tror vi också på nyfikenhet och lärande som en livsstil, där du behöver avlära och lära om varje dag i takt med att nya möjligheter uppstår.

Blev du inspirerad? Vi ser fram emot din ansökan!
Vid frågor kontakta ansvarig rekryterare Fredrik Brood 070-360 42 12 fredrik.brood@studentconsulting.com

Sökord: Mjukvaruutvecklare, Utvecklare, IT

Sökord: Mjukvaruutvecklare, Utvecklare, IT
StudentConsulting logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
12 september 2024 (13 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Mångfaldigt prisbelönta StudentConsulting är ett av Skandinaviens största och ledande rekryterings- och bemanningsföretag med fokus på studenter, akademiker och yrkesutbildade. Tack vare ett stort nätverk och lång erfarenhet har vi tillsatt över 20 000 jobb det senaste året. Vi erbjuder intressanta och utmanande tjänster på både hel- och deltid inom områden som IT, teknik, ekonomi, administration, HR, marknadsföring, kundtjänst, försäljning, industri, produktion, logistik och transport. Hitta din framtid på www.studentconsulting.com