Hoppa till innehåll

Driftsäkerhets- och Underhållsingenjör till Stixon AB

Publiceringsdatum
03 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Stixon AB är ett expanderande konsultföretag som är specialiserat på att leverera högkvalitativa lösningar till kunder oavsett bransch, storlek eller komplexitet. Stixon strävar alltid efter att skapa värde för våra kunder från dag ett.

Stixon är ett företag som värdesätter mångfald och strävar efter en inkluderande arbetsplats. Alla kvalificerade kandidater uppmuntras att ansöka, oavsett kön, ålder, etnicitet eller bakgrund.

För mer information om Stixon, besök vår hemsida och följ oss på LinkedIn.

Om jobbet

Som Driftsäkerhets- och Underhållsingenjör har du en central roll i att säkerställa att system är hållbara och lättunderhållna. Du genomför underhållsanalyser och ger rekommendationer om serviceintervall, byte av slitagedelar, lagerhållning av reservdelar och hur service bäst genomförs. Under offert- och utvecklingsfaserna av ett system specificerar du hur det ska underhållas baserat på kundens krav, önskemål och planerad användning.

Exempel på arbetsuppgifter är bla att:

- Genomföra tekniska analyser av system för att säkerställa effektivt underhåll

- Skapa och optimera reservdelsförsörjningen baserat på kundens driftprofil, organisation och lagerhållning

- Säkerställa underhållsmässighet vid byte av befintliga komponenter och införande av nya konstruktionslösningar

- Dokumentera underhållsmetoder och delta i framtagningen av tekniska publikationer

- Delta vid konstruktionsprovningar och granskningar tillsammans med kunden

- Utarbeta utbildningsmaterial för underhållspersonal.

- Ha kontakt med leverantörer angående underhållsrelaterade frågor

- Bistå med driftsäkerhets- och underhållsexpertis under offertarbeten

Exempel på analyser som du kan utföra:

- Failure Mode Effect Analysis (FMEA)

- Life Support Cost (LSC)

- Level of Repair Analysis (LORA)

- Reliability Block Diagram (RBD)

Genom att arbeta i nära samarbete med kunden och andra externa parter, bidrar du till att skapa hållbara och effektiva systemlösningar för våra kunder.

Om dig

Vi tror att du gått en eftergymnasial utbildning med teknisk inriktning, gärna inom mekanik eller elektronik. Du kan också ha arbetslivserfarenhet som bedöms likvärdig. Vi vill att du har några års relevant erfarenhet inom tekniska discipliner. Det är meriterande om du har erfarenhet från militär verksamhet och/eller arbete med försvarsmateriel.

Som Driftsäkerhets- och Underhållsingenjör är det viktigt att du är flexibel, lösningsorienterad och kan arbeta effektivt både självständigt och i team. Din förmåga att analysera och strukturera kommer vara avgörande för att lyckas i denna roll.

Vi tar för givet att du har ett brett intresse för både elektriska och mekaniska system, då rollen innefattar flera tekniska discipliner. Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift är viktigt.

Detta erbjuder vi på Stixon dig

Möjligheten att arbeta med banbrytande teknologi och bidra till nationens säkerhet. Stora möjligheter till personlig och professionell utveckling genom vidareutbildning och karriärutveckling i en inspirerande arbetsmiljö med engagerade och kunniga kollegor. Varierande och utmanande uppdrag inom försvarsindustrin som ger dig en bred erfarenhet.

Allt detta ovan plus en konkurrenskraftig lön och omfattande förmåner, inklusive pensionsplan och friskvårdsbidrag.

Primär arbetsort är Örnsköldsvik eller Umeå, men arbetet innebär även resor till kunders kontor och anläggningar så det är möjligt att bo i Hela Sverige. Flexibla arbetstider med möjlighet till distansarbete. Anställningsstart enligt överenskommelse.

Så här söker du tjänsten som Driftsäkerhets- och Underhållsingenjör

Rekryteringsprocessen sköts av AW Rekrytering.

Du söker tjänsten via länken i anslutning till annonsen. Observera att vi inte behandlar ansökningar inkomna via mejl med anledning av GDPR.

Vi vill att du skickar in din ansökan senast den 30 juni. Intervjuer kommer att ske löpande under ansökningstiden. Tester kan komma att användas i rekryteringsprocessen.

Har du funderingar, kontakta vår rekryteringsspecialist Annica Wiberg, annica@awrekrytering.se eller 070-28 28 414.

Vi ser fram emot din ansökan!

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
30 juni 2024 (12 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se