Hoppa till innehåll

Projektledare i skogsteknik

Publiceringsdatum
26 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Vill du vara med och utveckla morgondagens skogsteknik tillsammans med Västerbottens starka skogsentreprenörer? Läs mer och sök jobbet!

 

Om Tjänsten

Utgångspunkt för ditt arbete är att se helheten i projektet samt att se projektet i det större sammanhang som utgörs av företagets verksamhet. I detta ligger företagets mål som grund, vilka är formulerade i strategiplanen, och det är din uppgift att skapa konkreta projekt som är i linje med företagets strategimål. Du ska aktivt bygga ett nätverk med förtroendefulla relationer till finansiärer, företag och forskare samt övriga samarbetsparter. Du arbetar professionellt med en affärsmässig inställning där du i allt du gör ser till hur det på bästa sätt skapar värde för företaget. Att få dina medarbetare, medlemsföretag och övriga inblandade att samverka är din styrka och du ansvarar för att medverka till en positiv samarbetsanda som präglas av kreativitet och ömsesidig respekt.

Din roll som projektledare innebär att styra, leda, koordinera och löpande stämma av de olika delarna i projektet och på så sätt utgöra den samordnande funktionen. Det är din uppgift att få alla delar att fungera tillsammans samt tillse att inget faller bort. Du har det övergripande ansvaret för projektet och du ska tillse att projektet uppnår uppställda mål vad gäller kvalitet, ekonomi och tidsplan. Som projektledare ansvarar du även för att självständigt leda projektet från start till mål med fokus på tid, kostnad och kvalitet. Du ansvarar för genomförande av aktiviteter till uppföljning och dokumentation.

Som en röd tråd genom ditt arbete ingår att aktivt lyssna på behov knyta ihop aktörer för att driva utvecklingen framåt. Att skriva fram nya projektansökningar är andra arbetsuppgifter som ingår i din roll. Kommunikation och marknadsföring är ytterligare ett ansvarsområde.

Om Dig

Du har en universitetsutbildning i grunden, är erfaren av att leda projekt och skriva projektansökningar. Du är en driven och engagerad person som har struktur och ordning. Du räds inte att ta nya kontakter och du fungerar bra med att arbeta både självständigt och i grupp.

Du talar och skriver på både svenska och engelska obehindrat
B-körkort 

Vi Erbjuder

En möjlighet att få jobba tillsammans med de största och mest välkända skogsteknikföretagen i norra Sverige och vara en del av den tekniska innovationskraft som medlemsföretagen tillsammans med forskning, lokala start-ups och olika finansiärer möjliggör i samverkan med Skogstekniska klustret.  

Vi tillämpar flexibel arbetstid inom vissa ramar och som anställd har du möjlighet till både friskvårdstimme och ett generöst friskvårdsbidrag.

Tjänsten är en tillsvidaretjänst på heltid med start enligt överenskommelse.

Du rapporterar direkt till VD.

Om Skogstekniska Klustret

Vi är språngbrädan mot framtidens skogsbruk.

Vi utvecklar teknik för morgondagens skogsbruk – innovativa skogsmaskiner, intressanta jobb och samverkan med världsledande forskare och företag – för en hållbar planet.

Vi är en ekonomisk förening med ett 10-tal medlemsföretag som tillsammans sysselsätter över 1 000 personer. Hjärtat är vårt innovationssystem, där vi kopplar ihop våra medlemsföretag med till exempel forskare, studenter, startups, skogsbolag och finansiärer – och sedan hjälper dem att driva projekt som utvecklar skogsbruket.

Vi för över kunskap, arrangerar workshops, utvecklar projekt och hjälper till att ordna finansiering. Du kan likna det vid att vi bygger upp nervtrådar mellan parterna och att de aktiviteter vi genomför är impulser som sätter fart på utvecklingen.

Genom vårt stöd har medlemsföretagen ökat sin samverkan med akademisk forskning och utbildning. Det har lett till att ett flertal testbäddsprojekt har genomförts och flera innovationer har blivit produkter på marknaden. Andra resultat? Vassare företag. Regional tillväxt. Och en mer inkluderande kultur, med plats för alla.

Intresserad?

Ansökningar hanteras löpande och tillsättning kan ske under processens gång, sök därför på en gång om du är intresserad. I denna rekrytering samarbetar vi med OnePartnerGroup. Har du frågor så vänd dig till rekryterare Andreas Lindqvist, andreas.lindqvist@onepartnergroup.se alt 073-413 06 11.

Välkommen, vi ser fram emot din ansökan!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
23 augusti 2024 (27 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se