Hoppa till innehåll
Sharp logotyp

Student till Sharp som kundsupport/kundservice!

Publiceringsdatum
04 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Är du studerande och vill få in en fot inom support och service till företag ? På Sharp erbjuder vi nu ett långsiktigt uppdrag vilket i framtiden kan leda till en fast anställning på Sharp.

Har du ett intresse för kunder och brinner för att leverera service i världsklass så är Sharp stället du ska vara på! I denna roll ges du möjlighet att utveckla och bygga vidare på dina kunskaper inom kundservice tillsammans med kollegor som sitter på bred kompetens.

Information om tjänsten
Professionals Nord söker för Sharps räkning supportmedarbetare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sharp.

Med start omgående har Sharp har ett kontinuerligt behov för att främst hantera toppar inom deras verksamhet under året, täcka upp för ledigheter och frånvaro. Under semester/sommartid finns möjlighet att arbeta heltid. Detta är ett långsiktigt uppdrag vilket i framtiden kan leda till en fast anställning.

Du kommer att få en gedigen inskolning i arbetsuppgifterna av erfarna kollegor för att sedan ge dig ut och börja ta dig an skarpa case.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Arbetsuppgifter
Som resurs hos Sharp arbetar du med att svara på inkommande samtal och mail med ärenden som gäller kunders olika problem inom skrivare, tonerbeställningar, mötesrum/skärmlösningar, enklare it ärenden. Under sommarperioden när större delen av den ordinarie personalen är på semester kommer du att vara en viktig del av denna support.

Exempel på vanligt förekommande arbetsuppgifter:
  • Ta emot inkommande samtal och mail
  • Ge teknisk support till kunder
  • Dokumentera supportärenden
  • Samarbeta med kollegor
Vi söker dig som studerar, alternativt har en annan huvudsaklig sysselsättning. För att axla rollen bör du ha tidigare erfarenhet från liknande arbetsuppgifter. Att kunna kommunicera på svenska i tal och skrift är ett krav för tjänsten. Ett genuint intresse för kundservice och ett intresse för teknik tycker vi är viktigt.

Utöver detta vill vi att:
Du är kommunikativ samt lyhörd inför kunders problem och behov. Vidare är du noggrann, strukturerad och har en förmåga att hålla ordning på flera ärenden samtidigt, punktlig och pålitlig.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi tror också att du är en person som trivs att samarbeta med andra i ett team för att leverera ett gott resultat till Sharps kunder.

START: Omgående / enligt överenskommelse
OMFATTNING: Heltid sommar, deltid höst
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson, 073 800 50 38

Sök tjänsten genom att klicka på "sök jobbet" nedan. Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Om du vill kan du även skapa en användare och ladda upp ditt CV och personliga brev. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Sharp logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
03 augusti 2024 (21 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!