Hoppa till innehåll
Sandahls logotyp

Truckförare till Sandahls!

Publiceringsdatum
Idag
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Söker du ett fysiskt och varierat yrke där du får bli en del av ett familjärt gäng, jobba både ute och inne och samtidigt vara med och påverka ditt eget arbete? Sandahls söker nu en truckförare till terminalen i Umeå! Låter det intressant? Då ska du läsa vidare nedan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Sandahls en truckförare. Uppdraget är en del av vår personaluthyrning. Du kommer vara anställd av Professionals Nord och arbeta som konsult hos Sandahls under 6månader. Intentionen är att du därefter ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och Sandahls önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till emelie.steen@pn.se

Arbetsuppgifter
Som truckförare hos Sandahls jobbar du med varierat logistik- och terminalarbete. Du kommer bland annat med hjälp av truck och hjullastare lasta av och på gods från inkommande och utgående vagnar samt transportera gods till rätt plats. Du jobbar över hela terminalen, både inomhus och utomhus.

Exempel på arbetsuppgifter:
  • Truckkörning
  • Lastning av gods
  • Stötta upp med skottning under vinterhalvåret
Du arbetar skift och kommer därför ha arbetstid både tidig morgon och sen kväll.

Vi söker dig som
har truckkort och gärna tidigare arbetslivserfarenhet inom lager eller logistik. Vi ser även positivt på om du har truckkort C3A eller hjullastarbevis sedan innan. Du har B-körkort och gärna tillgång till bil för att ta dig till och från terminalen på Västerslätt. Flytande svenska i tal och skrift är ett krav.

Sandahls är en plats att växa hos, och kommer ge dig alla de rätta förutsättningarna för att kompetensförsörjas och utvecklas i rollen. Därför kommer de personliga egenskaperna att värderas högt, och vi söker dig som är stresstålig, driven, arbetsvillig och vågar fatta egna beslut när du är trygg i rollen.

START: Omgående
OMFATTNING: Heltid
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Emelie Steen

#sandahls #truck #lager #logistik

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på emelie.steen@pn.se
Sandahls logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 september 2024 (30 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!