Hoppa till innehåll
Peab AB logotyp

Inköpare

Sista ansökningsdag
21 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Publiceringsdatum
22 augusti 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Vi har haft en stark orderingång med flera stora intressanta byggprojekt, både mot nyproduktion och om- och tillbyggnader och söker därför en inköpare som vill vara med oss att bygga för framtiden!

Om tjänsten

Som projektinköpare på Peab i Umeå arbetar du med ett eller flera av våra projekt i nära samverkan med produktionen.

Du driver självständigt hela inköpsprocessen på ett affärsmässigt sätt vilket bland annat omfattar förhandling och uppföljning. Du säkerställer inköp till lägsta totalkostnad inkluderande kvalitet, service, logistik, leveransprecision och minimerad riskexponering. Din roll är viktig i anbudsprocessen och inför projektuppstart i att göra leverantörsbedömningar, leverantörsval och kontrakt för inköpen av material och underentreprenader i enlighet med Peabs inköpsprocesser.

I ditt arbete med att stötta produktionen med effektiva inköp har du ett tätt samarbete med kalkyl, -produktions- och KMA-funktionen inom arbetschefsområdet. Du kommer att ingå i ett professionellt team med god sammanhållning och arbetsglädje. Tjänsten är placerad i Umeå.

Du som inköpare

Vi söker dig som har en formell kompetens inom inköp. Antingen genom utbildning och/eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Meriterande är om du har tidigare erfarenhet och kunskap från byggbranschen eller liknande bransch. Dina främsta egenskaper är att du som person är strukturerad, analytisk, serviceinriktad och kommunikativ.

Du har social kompetens och ett professionellt förhållningssätt. Vi vill att du är en drivande person med en känsla för entreprenörskap och förmågan att få saker att hända. Du trivs med att arbeta självständigt med stort ansvar, men har också en vilja att bidra till teamet. Vi vill att du har körkort B och att du behärskar svenska och engelska i tal och skrift samt har ett starkt utvecklingsfokus, både för dig personligen och i det arbete du gör.

Ta chansen och bli en del av ett familjärt gäng. Vi är det stora bolaget med den lokala förankringen som bygger vardagen där livet levs.

Ansökan och övrig information

Klicka på "Sök tjänsten" nedan för att komma till vårt rekryteringssystem och söka jobbet som inköpare hos oss. Vi arbetar med löpande urval så skicka gärna in din ansökan så snart som möjligt. Vänligen observera att vi inte tar emot ansökningar via e-post.

Tillträde: enligt överenskommelse

Omfattning: heltid

Sista ansökningsdag är 2024-09-17 men urval kommer att ske löpande så skicka in din ansökan idag!

Kontaktinformation

Ewa Näsström, HR Partner, 072-533 52 02

Jörgen Åström, Arbetschef, 073-337 14 42

Petter Larsson, Inköpschef, 076-1313865

Vi erbjuder

I Peabkoncernen blir du delaktig i det spännande arbetet att bygga framtidens hållbara samhälle. Vi engagerar oss i sociala frågor och i frågor som rör miljön för de människor som nu och i framtiden påverkas av det vi bygger och anlägger. Vi vill tillvarata all kompetens på arbetsmarknaden och eftersträvar mångfald.

Det är viktigt för oss att du delar våra kärnvärden jordnära, utvecklande, personliga och pålitliga eftersom de är grundläggande för det vi gör. Hos oss finns stora möjligheter till personlig utveckling. Vill du bygga ett hållbart samhälle med oss?

Välkommen med din ansökan!

Peab är Nordens samhällsbyggare med 14 000 medarbetare och en omsättning på 57 miljarder kronor. Med lokal närvaro och fokus på egna resurser utvecklar, anlägger och bygger vi vardagen där livet levs. Huvudkontoret finns i Förslöv på Bjärehalvön i Skåne. Aktien är noterad vid Nasdaq Stockholm.

Peab AB logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
21 oktober 2024 (55 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Peab är en stor koncern som spänner över många verksamheter. Samtidigt har vi en stark lokal närvaro som gör att vi kan jobba nära våra kunder oavsett var i landet de befinner sig. Detta gör att det hos oss finns möjlighet att jobba och utvecklas inom varierande yrkeskategorier och skiftande arbetsområden.

Vi på Peab strävar efter att vara branschens bästa arbetsplats. Vi vill att våra medarbetare ska tycka att det är roligt att gå till jobbet, att de ska trivas, utvecklas och växa. Utvecklingsmöjligheterna på Peab är därför stora, och vi kan erbjuda förmåner utöver det vanliga.