Hoppa till innehåll
Omegapoint logotyp

Extrajobb som Office Coordinator & Ledningsstöd

Publiceringsdatum
04 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Hemsida
Ansök nu
Vi söker en student som vill ha ett roligt och utvecklande jobb på sidan av studierna!
Serviceinriktad, driven och strukturerad är egenskaper vi söker hos vår nya kollega. Känner du igen dig i denna beskrivning? Tveka då inte att skicka in en ansökan!

Information om tjänsten
Professionals Nord söker i samarbete med Omegapoint en Office Coordinator på deltid. Du kommer vara anställd av Professionals Nord men din arbetsplats kommer vara ute hos Omegapoint tillsammans med ett härligt gäng kollegor.

I rollen som Office Coordinator förväntas du ha möjlighet att arbeta cirka 2 dagar i veckan. Schemat kommer att läggas tillsammans med din närmaste chef på Omegapoint utifrån hur dina studier ser ut och baserat på arbetsbelastning.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Professionals Nord och vårt önskemål är att alla frågor kring tjänsten går till info@pn.se

Du erbjuds
  • Ett jobb där du med tiden kommer ha möjlighet att axla fler ansvarsområden och själv vara med och utforma din roll
  • Ett flexibelt och roligt arbete vid sidan av dina studier
Arbetsuppgifter
Som Office Coordinator kommer du ha väldigt varierade arbetsuppgifter. En del av arbetet innebär att du fungerar som ledningsstöd internt. Det innefattar bland annat att du ansvarar för att projektleda exempelvis olika festliga evenemang, möten och den kommande kontorsflytten, administrerar nyanställda samt att du förhoppningsvis har ett intresse för HR och vill driva olika HR-relaterade frågor framåt.

Den andra delen av arbetet innebär bland annat att hålla kontoret rent och fräscht, ta emot externa besökare, se till att interna medarbetare har det de behöver, beställa varor och hantera post.

Vi söker dig som
Studerar på universitet eller liknande, fördelaktigt inom HR men inget krav. Vi ser gärna att du har minst två år kvar och har möjlighet att arbeta upp till 16h i veckan.

Förutom studier kommer dina personliga egenskaper vara ytterst avgörande för hur väl du kommer trivas i rollen. Vi söker dig som är driven, strukturerad, initiativtagande och serviceminded. Du är en sådan person som ser det som behövs göras, hittar lösningar på problem som dyker upp och drivs av att ta på dig ytterligare ansvarsområden.

START: september 2024
OMFATTNING: Timanställning, 8-16h per vecka
STAD: Umeå
URVAL: Sker löpande
KONTAKT: Jacob Matsson - 073 800 50 38

Sök tjänsten nedan genom att fylla i din information samt bifoga dokument. Logga gärna vidare in på "Mina sidor" efter att du bekräftat ditt konto, här kan du skapa din kandidatprofil vilket utökar din chans till drömjobbet! Vi går igenom urvalet löpande och kan därför ha gått vidare med kandidater innan annonsen stängs ner. Vi tar tyvärr inte emot ansökningar via mail men har du frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på info@pn.se
Omegapoint logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
04 juli 2024 (16 dagar kvar)
Ansök nu

Om arbetsgivaren

Vi vet av erfarenhet att du som medarbetare är den viktigaste resursen för företagen. Därför arbetar vi med kvalité och personlig matchning till alla våra tjänster för att hitta rätt jobb för dig. Hos Professionals Nord finns en gedigen branscherfarenhet och en gemensam vision - Att skapa och bibehålla arbetstillfällen!