Hoppa till innehåll

Kundsupport medarbetare

Publiceringsdatum
03 juli 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se


Beskrivning av jobb

Logistik Kundsupport är en kundorganisation som ligger under logistik inom ICA Sverige AB. Våra kunder är i huvudsak ICA butikerna runt om i landet, men vi samarbetar även med leverantörer och övriga funktioner inom logistik och ICA Sverige AB. Uppdraget för logistiks kundsupport är att samlat driva och utveckla kundperspektivet och de processer som är kopplat till kund. Detta gör vi genom att arbeta med rotorsaks analyser, proaktivitet och tydligt ägandeskap.

Om jobbet som Kundsupport medarbetare

Som medarbetare hos oss kommer du ingå i ett team som utreder inkommande ärenden via befintliga kanaler som telefon, mejl, chatt och ärendehanteringssystem.

Utifrån butikens frågeställning ska du med hög kundservice ge support och information om leveranskvalité och reklamationer för att öka leveranssäkerheten till butik. Vi arbetar aktivt med förbättringsarbete och genom att lösa rotorsakerna till problem kvalitetssäkrar vi orderflödet till butik. Du skall följa riktlinjer i Logistiks ledningssystem kopplat till denna befattning. Du skall också bidra till att skapa och upprätthålla ett gott samarbete med övriga logistikfunktioner och interna gränssnitt inom ICA.

För att lyckas i rollen måste du vara flexibel, målfokuserad och ha en förmåga att arbeta både självständigt och i team. Vi ser det som en förutsättning att du har lätt för att samarbeta och kan kommunicera tydligt och pedagogiskt samt har förmåga att skapa samsyn och engagemang i en vardag med stundtals högt tempo.

Vi söker dig som

  • Serviceinriktad
  • Öppen och kommunikativ förmåga
  • Analytisk
  • Driven, lösningsorienterad
  • Du talar och skriver obehindrat på svenska samt har goda kunskaper i engelska
  • God kunskap i Officepaketet, framför allt i Excel
  • Erfarenhet av kundservice och administration
  • God kunskap inom dagligvaruhandeln
  • Logistik- och butikserfarenhet meriterande
  • Relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren anser vara likvärdig

Därför ska du välja ICA

Ser du också möjligheterna med digital innovation? Vi tycker att det är bland det bästa som hänt vår bransch. För det gör att vi kan förenkla vardagen för så många människor därute. I nära samarbeten med varandra, för att verkligen kunna maximera allas individuella insatser i varje utmaning vi möter, skapar vi riktig kundnytta. Oavsett om vi jobbar med IT och tech inom banktjänster, fastigheter eller kring all vår goda mat är vi nära kundens vardag. Och vi driver den digitala utvecklingen framåt inom våra olika områden. Varje dag.

Läs mer om livet på ICA här.

https://karriar.icagruppen.se/se/sv#!/livet-pa-ica

Vad händer nu?

Sista dag för ansökan är 2024-08-16 om du vill veta mer om tjänsten är du välkommen att kontakta Michael Mårtensson

ICA ska spegla våra kunder och samhället, vi strävar därför efter att anställa människor med olika bakgrund, kompetenser, kunskap och erfarenheter. Vi värnar om goda arbetsmiljöförhållanden med mål om helt rökfria arbetsplatser. Om roller kräver det så behöver du genomgå tester, bakgrundskontroller och drogtestning innan anställning.

Läs mer om hur det är att jobba på ICA.

https://karriar.icagruppen.se/se/sv


Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
16 augusti 2024 (41 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se