Hoppa till innehåll
Hymer Center logotyp

Uppstarts- & rekondtekniker för husbilar sökes!

Publiceringsdatum
28 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Älskar du att jobba med fordon? Vi söker nu en skicklig uppstartstekniker och rekondare till vår anläggning i Umeå. Är du redo att ta steget mot ett spännande och givande yrkesliv inom husbil/husvagnsvärlden? Då är det dig vi söker!

Varför HYMER Center?
HYMER Center är stolt över att vara Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar och en av Sveriges största leverantörer av dessa äventyrliga fordon. Med toppmoderna verkstäder och ett team av branschens mest kompetenta medarbetare driver vi sju helägda anläggningar för försäljning och service av husbilar. Vår hängivenhet för att leverera frihet, upplevelser, äventyr och avkoppling har hållit oss i framkant i 55 år. Vi strävar alltid efter att överträffa våra kunders förväntningar och att skapa Sveriges mest nöjda husbilsägare.

Vi Erbjuder:

 • Varierande arbetsdagar med nya utmaningar och tekniska lösningar
 • Möjlighet att arbeta med både nya och begagnade husbilar/husvagnar
 • En chans att bidra till vårt rykte om fordon i toppklass
Om Tjänsten
Som rekond- & uppstartstekniker hos HYMER Center är man delaktig i hela arbetsprocessen, från utförande av arbetet på fordonet, till uppföljning av utfört arbete. Det ingår också att ansvara så att våra kunders förväntningar uppfylls. Du kommer att arbeta med både invändig och utvändig rekonditionering samt uppstartsarbete av nya och begagnade fordon. Du kommer att vara en del av ett engagerat team. Ett bra resultat från dig syns direkt i försäljningsstatistiken – en viktig roll i företaget.

 • Invändning städning och utvändig tvätt av husbilar/husvagnar nya och begagnade
 • Leveransstädning av nya husbilar med snitt över 1,5 miljoner kronor
 • Uppstartsarbete med fabriksnya/begagnade fordon från de ledande varumärkena i branschen
 • Arbete med kunders fordon i form av reparationer och montage av utrustning
Din Arbetsdag
Hos oss börjar varje arbetsdag med ett gemensamt morgonmöte där vi går igenom dagens schema och eventuella kundärenden. En stark teamkänsla är grundläggande för oss och vi tror på att hjälpa varandra för att nå våra mål. I den här rollen får du en omväxlande arbetsdag där du ständigt lär dig nya saker och får möjlighet att arbeta med spännande tekniska lösningar.

Du kommer att utföra montage av utrustning såsom solceller, radio, backkamera mm samt utföra enklare reparationer på inredning och på fordonets kaross och funktioner. Rekond utförs så fordonets insida och utsida blir i bästa skick. Din uppgift är att säkerställa att varje fordon håller högsta kvalitet.

Att städa en husbil/husvagn är inte samma sak som att tvätta en bil utan kan liknas mer med lokalvård. Fokus ligger på insidan – det ska vara rent, snyggt och lukta fräscht i alla utrymmen, från skåp och toalett till kök och vardagsrum. Kylskåpet och köket ska vara i ett fint skick. Utsidan kommer att tvättas och enklare polering utförs vid behov.

Vem Söker Vi
Vi söker dig som är ansvarsfull och kvalitetsmedveten. Du tycker om att jobba med fordon och som ser rekond och rent och snyggt som något roligt, och inte som ett nödvändigt ont. Du har öga för detaljer, är noggrann och förstår varför ditt jobb är ett viktigt steg i vår försäljningsprocess.

Kanske jobbar du idag med rekond/lokalvård men vill ta steget till ett mycket mer omväxlande & utvecklande arbete. Kanske renoverar du ditt hus, fordon eller annat men framförallt ser dig själv som händig. Vi ser gärna att du har ett stort intresse för det tekniska, då viss del av arbetet kommer innebära enklare reparationer och montage.

Krav
 • Öga för detaljer
 • Teknisk intresserad
 • Verktygvana
 • Kan jobba såväl självständig som i grupp
 • Goda språkkunskaper i svenska
 • B-körkort och datorvana
Meriterande
 • Tidigare yrkeserfarenhet inom bygg eller fordonsutbildning
 • Tidigare dokumenterad städkunskap
Vi Investerar i Dig
Med över 55 års erfarenhet har vi en gedigen kunskapsbank som vi delar med oss av genom internutbildning. Vi erbjuder utbildning både på plats i Umeå och vid behov på våra andra anläggningar runt om i Sverige. Genom daglig kommunikation och kunskapsdelning mellan våra övriga filialer har vi säkrat vår ledande position i branschen.

Ansök Nu
Låter detta intressant så tveka inte med att skicka in ditt CV redan idag med ett personligt brev om varför just du skulle passa för tjänsten. Vi är nyfikna på dig och vad du gjort tidigare och varför du är rätt person för jobbet. Tjänsten ska tillsättas snarast, vilket gör att vi arbetar med löpande urval. Vi ser fram emot att få lära känna just dig!
Hymer Center logotyp
Sök jobbet
Ansök senast
26 augusti 2024 (37 dagar kvar)

Om arbetsgivaren

HYMER Center är Sveriges ledande fullserviceleverantör av husbilar, och en av Sveriges största leverantörer av husbilar med 55 års erfarenhet. Med moderna verkstäder och Sveriges mest kompetenta medarbetare driver HYMER Center sju stycken helägda anläggningar. Vi finns på 7 platser i Sverige där vi erbjuder försäljning samt service för husbilar och husvagnar. Vi har en årsomsättning på över en halv miljard kronor och levererar idag husbilar från Erwin HYMER Group - världens största husbilskoncern. Idag har HYMER Center två anläggningar i Örebro, en i Ängelholm, en i Stockholm, en i Göteborg, en i Umeå samt en i Lomma. Som kund hos HYMER Center får man hjälp med allt - chassiservice, montering av tillbehör, installation av multimedia och skadereparationer. Vår unika breda kunskap och långa erfarenhet ger en trygghet för våra kunder även efter husbilsköpet. Idag arbetar över 60 medarbetare på våra anläggningar runt om i Sverige. Vi har stor respekt för den stora investering som en ny husbil innebär och våra kunder förväntar sig bästa möjliga service.

HYMER Center är certfierade i kvalitet och miljö.