Hoppa till innehåll

Receptionsansvarig Hotell Vilja

Publiceringsdatum
05 juni 2024
Område
Yrkesroll
Typ av anställning
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Receptionsansvarig


Vill du jobba med våra gästers upplevelse och vara en viktig del i att få vår verksamhet att nå nya mål? Nu söker vi en receptionsansvarig till Hotell Vilja!

Hotell Vilja ligger på Haga, en kilometer norr om Umeå Centrum och utgör med våra 44 rum ett populärt hotell, främst för veckovisa pendlare men även för all form av turism. Som receptionsansvarig hos oss så kommer du ansvara för den dagliga driften av hotellet med utgångspunkt från vår reception men du måste också vara prestigelös och vara beredd att hoppa in och hjälpa till där det behövs. Tjänsten innefattar två huvudsakliga ansvarsområden, dels ett ansvar för våra gästers resa, hela vägen från bokning till utcheckning, dels ett personalansvar för våra anställda inom städ och frukost.

Vi erbjuder en tjänst med stort ansvar men också med stor frihet och stora möjligheter att påverka och styra din vardag. Vi söker dig som har ett naturligt driv, är social och kommunikativ, är villig att anstränga dig det lilla extra för våra gäster och personal men även är prestigelös nog att utan att tveka kunna hoppa in och hjälpa till där det behövs. Vi ser gärna att du har ett par års erfarenhet från liknande arbete men välkomnar alla ansökningar då det viktigaste för oss inte är vad du gjort tidigare utan att du är rätt person för jobbet!


Skicka in din ansökan redan idag, rekrytering sker löpande!

Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se

Sök jobbet
Ansök senast
05 juli 2024 (17 dagar kvar)
Ansök nu

Denna annons är hämtad från Platsbanken / arbetsformedlingen.se